من با همسرم سه ساله که ازدواج کردیم تو این سه سال سه بار ازش خیانت دیدم و خودمم حال روحیم اصلا مناسب نیست انقدر که صب تا شبم گریه شده و روحیمو از دست دادم رفتم پیش روانشناس میگه که افسردگی گرفتم حتی به خودکشی هم فکر کردم به همسرم گفتم طلاق میخوام هیچکس به حرفم گوش نمیده همسرم میگه طلاقت نمیدم خانوادمم زنگ زدم میگم نمیتونم میخوام بیام پیشتون قبول نمیکنن نمیدونم چیکار کنم میتونم با این شرایطی که دارم برم طلاقمو خودم بگیرم که افسردگی گرفتم و مریض شدم آیا دادگاه قبول میکنه یا باز باید این بیاد طلاقم بده خیانتش هم تو اینستا بوده دادگاه هم میگه فقط پیرینت موبایل باید باشه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤 اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️
نه نمیتونی یا باید خیانت رو ثابت کنی یا دلایل بیکاری و اعتیاد باشه افسردگی شما دلیلی برای طلاق محسوب نمیشه مهریه و نفقه رو بذار اجرا خودش مجبور میشه طلاق بده
اگه طلاق نگیرن پس چی کار کنن شما میگی بر فرض حتی اگه حالشون خیلی خوب هم نشه تحمل کنن این آدمو ؟چجوری ...
فقط یه سوال بود
خودم بدتر از اینارو دیدم
بیخیال😔
گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤 اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️