2777
2789

دوستان میشه بیاین پوست صورت پسرم این جوری شده هر چند ساعت خوب میشه باز دوباره قرمز میشه میدونی چیه ؟؟؟ آیا اگزما ؟؟؟ یا خشکی ،البته قرمزی بیشتر از این که افتاده ؟؟؟ آخه ویروس جدیدم گرفته میشه کمک کنید 

خدايا شكرت ،!!!خانمي كه بهش قول دادم سر زايمان براش دعاكنم دعا كردم گفتم بدونه به يادش بودم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
دوستان میشه بیاین پوست صورت پسرم این جوری شده هر چند ساعت خوب میشه باز دوباره قرمز میشه میدونی چیه ؟ ...

عفونت قارچی عزیزم از استخر یا دست کثیف یا گرد خاک میشه پسرمنم شد بردم داروخانه یه پماد داد زدم خوب شد

عفونت قارچی عزیزم از استخر یا دست کثیف یا گرد خاک میشه پسرمنم شد بردم داروخانه یه پماد داد زدم خوب ش ...

چشمش عفونت کرده دستشو میزنه میخارونه باز میزنه به صورتش یعنی ازاون دکتر نمیخواد ببرم؟؟؟

خدايا شكرت ،!!!خانمي كه بهش قول دادم سر زايمان براش دعاكنم دعا كردم گفتم بدونه به يادش بودم 
احتمالا بخاطر همون ویروسه باشه شایدم قارچی چیزی باشه ی دکتر ببرمن یه مدت شیو که میکردم اینطوری میشد ...

دکتر چی ببرم ؟؟؟ تو این هفته سه بار بردمش دکتر هردفعه برای یک جا 

اطفال ببرم اوکی ؟؟؟ اگه باباش گوش کنه میکنه تو حساسی خوب میشه

اطفال ببرم اوکی ؟؟؟ اگه باباش گوش کنه میکنه تو حساسی خوب میشه

نگاه الان اینجوری هی قرمز میش باز خوب میشه ، نه نبردم تازه از دیشب اینطوری شده ،؟؟؟ میگین اگزما نیست 

2810