2777
2789

مت دوتا دختر دارم که ادعا داره خیلی دوسشون داره..حالا بماند که به نظر خودم دختر بزرگه مو بیشتر از کوچیکه دوس داره...

جاریم یه دختر و یه پسر داره که از بچه های من کوچیکتر دوتاشون..

یکی از اقوام نزدیکشون دوقلو پسر بدنیا آورده و شهر دیگه زندکی میکنن..

چندوقت پیش من و شوهرم اون شهر کار داشتیم و به مامانش گفت تو هم بیا تا برید همگی میش بچه ها ی فلانی  کادو هم بهش بدید ..اما قبول نکرد و نیومد..منم رفتم کار پیشش اومد و نرفتم پیش دوقلوها..

حالا دقیقا بعد از چندروز پا شده با جاریم رفتن اونجا میش اون خانوم ...

و من مطمئنم بخاطر این با جاریم رفته که پسر داره اون و اینا چون خیلی رقابت دارن باهم و بهم حسودی میکنن

خواسته کم نیاره..یعنی شما دوقلو پسر دارید ماهم داریم..

البته اینم بگم بسیار پسر دوست هستن و کلا مسبوق به سابقه ن..یعنی الکی نمیگم و بارها به من گفتن پسر بیار و...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منطورم اینه مهم نباشه برات اصلن ک اون چی میگه و چی فک میکنه . مطمعنم در آینده باعث افتخار خانوادهمیش ...

ایشالا..نه مهم نیست

فقط از فیلم بازی کردنشون بدم میاد

اگه بچه هام دیر برن بهش سر بزنن واویلاس که نیومدن و از چشم من میبینه..دروغگو..محبتهاش همش دروغه ..جلو سوادم فیلم بازی میکنه

ناراحت هم بشی کاری از دستت برنمیاد نمیتونی گله هم کنیحتی به شوهرتم نگو همچین برداشتی کردی

شوهرم قبل از من متوجه شد و اصلا اون به من گفت..چون خودش بهش گفته بود بیا بریم..

نه کاری ازم برنمیاد..گیر افتادم وسط یه مشت آدم دروغگو 

2810