2777
2789
من نمیپسندم تحت هیچ شرایطی....به چه قیمتی پول ببریم سر سفره خانواده...دروغ و کلک و کلاه گذاشتن سررای ...

یعنی پزشکی خوبه که یکیواشتباهی فلج کنیم قطع نخاع کنیم که هیچ عذاب وجدانی هم نمیگیرن

وقتی از شغلی اطلاعی ندارید مجبور نیستید نظر بدید

عزیزم دقیقا خبر دارم ...در پروسه طلاق یکی از نزدیکانم به عینه دیدم چندین وکیل عوض کردن ماشالا روش همه یکی بود 

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شخصیتی هست باید خودتون رو در جایگاه اجتماعی بسنجین اگر خانم باشین قطعا تو دادگاه بهتون پیشنهاد بی شر ...

به نطرتون شهرای بزرگ مثل تهران مشهد باشهرستان ازنظردرامدخیلی فرق دارن؟

وکیل مثل هر شغلی قسم نامه داره و توی اون قسم نامه قول شرافت میده که حق کسیو ضایع نکنه . این خودتون ه ...

بله شاید بین صدتاشون یکی هم با شرافت کار کنه...که اونم تو این جامعه چون درست کار میکنه کارش پیش نخواهد رفت

عزیزم دقیقا خبر دارم ...در پروسه طلاق یکی از نزدیکانم به عینه دیدم چندین وکیل عوض کردن ماشالا روش هم ...

یه نفر اینطوری شده دلیل نمیشه کل وکیلا بد باشن ،با چار تا وکیل دلسوز با شرف تا حالا ننشستی که داری این حرفو میزنی ،وکیل مگه فقط واسه طلاقه ؟؟؟ 

بله شاید بین صدتاشون یکی هم با شرافت کار کنه...که اونم تو این جامعه چون درست کار میکنه کارش پیش نخوا ...

همه وکیلابی شرف نیستن عده زیادی شرف دارن وسرسفره پدرومادر بزرگ شدن خیلی هم شرایط مالی خوبی دارن

یعنی پزشکی خوبه که یکیواشتباهی فلج کنیم قطع نخاع کنیم که هیچ عذاب وجدانی هم نمیگیرن

دوست عزیز پزشک ممکنه ناخواسته یکی رو فلج کنه ضمن اینکه ۹۹ درصد مواقع برا سلامتی مردم کار می کنند..‌‌وکلا برعکسه ۹۹ درصد مواقع میدونن دارن چیکار میکنن با اطلاع کامل شگرد و حقه میزنن که موکلشون پیروز دعوا باشه...خصوصا و تاکید میکنم در امر طلاق

بله شاید بین صدتاشون یکی هم با شرافت کار کنه...که اونم تو این جامعه چون درست کار میکنه کارش پیش نخوا ...

خیر اینطور نیست وگرن همه وکلا الان اعیون نشین بودن !! ولی بیا بهت وکیل نشون بدم که رایگان کار میکنه ،نه یدونه ،اونم چند نفر !! فقط و فقط برای مردم!!! 

به نطرتون شهرای بزرگ مثل تهران مشهد باشهرستان ازنظردرامدخیلی فرق دارن؟

بنظرم هرکس تو شهر خودش وکالت کنه موفق تره 

تهران بزرگه درست ولی تعداد وکلاش بیش از اندازه زیاده 

شما تو شهر خودت قطعا مهارت و شناخت بیشتری خواهی داشت

یه نفر اینطوری شده دلیل نمیشه کل وکیلا بد باشن ،با چار تا وکیل دلسوز با شرف تا حالا ننشستی که داری ا ...

نه عزیزم من نگفتم همه اینجورن ولی اکثرا همین هستن خصوصا وکلایی که خانواده کار میکنن....

دوست عزیز پزشک ممکنه ناخواسته یکی رو فلج کنه ضمن اینکه ۹۹ درصد مواقع برا سلامتی مردم کار می کنند..‌‌ ...

مگه مسخره بازیه که حقه بزنه؟؟؟ شما هیچی از وکالت نمیدونی !!! وکیل کلا با قانون و ادله حرف میزنه! اون قاضی که اونجا نشسته باید تایید بکنه، حرفای یه وکیل از چند تا مرحله تجدیدنظرو دیوان عالی کشور با قضات مختلف رد میشه !! چطور میتونه کلک بزنه ،مغزتو درست کن ،واقعا هیچی بلد نیستی