2777
2789
خب بفرماییدچندساله کارمیکنید؟^آزمونش سخته؟درامد؟

من چهارسال 

درامدش نسبی هست و مثل مشاغل دولتی ثابت نیست قاعدتا و به مهارت شما بستگی  داره

بدونید وکالت چیزی جز کسب اعتبار و روابط اجتماعی بالا لازم نداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلیام هستن فقط طرف حق و میگیرن ما یه دوست خانوادگی داریم اگه حق با موکل نباشه پرونده ش و قبول نمیکن ...

کی میدونه حق با کیه....

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  

اگه حفظیاتت خوب باشه مشکل نداره فقط اوایلش سخته باید دفتر اجاره کنی یا بخری تبلیغ کنی از پرونده های کوچیک شروع کنی تا بزرگ درامدشم بستگی داره اگه پرونده سنگین مثل اعدام باشه حتی اگه موافقم نشی باز درصدی از پول بهت میدن چون زحمت کشیدی طلاق اینام 20 30 اینا البته یسری چیزا خودش قیمت گزاری شده یسریام خودت میتونی به موکلت قیمت بدی(یسری از پرونده ها تا 1میلیارد  اینا درامد داره) 

در همین حد میدونم اینارم چون خودم به احتمال زیاد میرم وکالت میدونم

وکیل شان بالایی داره احترام خودتونو حفظ کنید

واقعیته.....مگر غیر از این هست؟! از نظر شما حتما بالاس

من نمیپسندم تحت هیچ شرایطی....به چه قیمتی پول ببریم سر سفره خانواده...دروغ و کلک و کلاه گذاشتن سررای ...

دروغو کلک؟  مگه شر خره ؟؟؟ میدونی میتونی جون چند نفرو با اووردن دلیلو قانون نجات بدی ؟؟ وسیله میشی برای رسوندن حق به صاحبش ،چه دروغو کلکی؟؟؟

دروغو کلک؟ مگه شر خره ؟؟؟ میدونی میتونی جون چند نفرو با اووردن دلیلو قانون نجات بدی ؟؟ وسیله میشی ب ...

عزیزم خیلی وقتا حق با موکلت نیس ولی مجبوری به دروغ گفتن و کلک و رو بیاری ...اینو من نمیگم برین از خودشون بپرسین ...البته از نظر اونا این راه حل هست...راه حلی که پشتش کلی نفرین و آه هست خصوصا در بحث طلاق!!!!!!  

خب این مهارت وروابط رومیشه تقویت کرد ؟چطور؟

شخصیتی هست باید خودتون رو در جایگاه اجتماعی بسنجین 

اگر خانم باشین قطعا تو دادگاه بهتون پیشنهاد بی شرمانه میشه 

قطعا تهدید میشید 

قطعا توهین میشنوید 

قطعا باید جاهایی در مقابل افراد بالاتر کوتاه بیاین 

و اگر محجیط اجتماعی بزرگتری ندارید با همکاران وکیل زیادی لینک بشین 

کلا این شما هستین که باید محیط اطراف رو بشناسین و همه چیز رو هندل کنید.

خیلی وقتا هم حق یه مظلوم رو میگیرن 🤕

بله اینم هست ولی کل پرونده ها که حق با موکل ادم نیس ...پس در نتیجه مجبوری به روشی که گفتم برا نون دراوردن رو بیاری....

خیلی وقتا هم حق یه مظلوم رو میگیرن 🤕

وکیل مثل هر شغلی قسم نامه داره و توی اون قسم نامه قول شرافت میده که حق کسیو ضایع نکنه . این خودتون هستید که میتونید انتخاب کنید وکیل با شرفی باشید یا نه

واقعیته.....مگر غیر از این هست؟! از نظر شما حتما بالاس

عزیزم یه عده از وکیل ها هستن دزد و حروم خورن ولی یسریام هستن واقعا زحمت میکشن چرا اینارو یکی میکنی اتفاقا خیلی شغل سختیه همینا نبودن الان نصف مملکت فلج بود 

عزیزم خیلی وقتا حق با موکلت نیس ولی مجبوری به دروغ گفتن و کلک و رو بیاری ...اینو من نمیگم برین از خو ...

وکیل مثل هر شغلی قسم نامه داره و توی اون قسم نامه قول شرافت میده که حق کسیو ضایع نکنه . این خودتون هستید که میتونید انتخاب کنید وکیل با شرفی باشید یا نه