2777
2789
عنوان

سلام خوبی هستی

223 بازدید | 13 پست

کسی میدونه ایا جایی هست که افراد  گمشده یا بچه های سر راهی ثبت نام کنند که شاید کسانی که دنبالشون میخوان بگردند بتونند پیداشون کنند یا دی ان ای مثلا بگیرند ؟

[QUOTE=352925392]بله هلال احمر و۱۲۳ و بهزیستی[/QUOTEمن تو حرم امام رضا سال ۵۹ وقتی که هنوز نافم نیوفتاده بود رها شدم بعدم انتقالم دادند به شیر خوارگاه و بعداز چند روزم یک زن و شوهر امدند و منو به سرپرستی گرفتند یکبار حدود ۲۹ سال پیش اتفاقی رفتم اونجا و پروندمو دیدم به جز چندتا یادداشت چیزی نبود .الان اون خانواده رو دیگه ندارم .اسم اون شیرخوارگاه و هم یادم نیست .دنبال یک نشونه هستم .بایک دنیا سوال 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=352925392]بله هلال احمر و۱۲۳ و بهزیستی[/QUOTEمن تو حرم امام رضا سال ۵۹ وقتی که هنوز نافم نیوف ...

ان شاالله امام رضا کمکتون میکنه به جواب سوالاتتون برسید

حرمم برید پرس وجو کنید راه کاری پیدا میشه بالاخره حتما نگران نباشید

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

ان شاالله امام رضا کمکتون میکنه به جواب سوالاتتون برسیدحرمم برید پرس وجو کنید راه کاری پیدا میشه بال ...

ممنونم .رفتم ولی بیشتر خادمینش عوض شدند اصلا خیلی اطلاعات ندارند .۱۲۳ برای چی هستش ؟ حلال احمر فکر کنم برای گمشدگان حوادث بیشتر 

@مهرآبانم

بله ؟ چرا توی تاپیک یه کاربر دیگه منو تگ کردین؟😐

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
خب کجا تگتون کنم تاپیک های خودتون هم ک قفله☹️

تاپیک خودتون . خب امرتون؟😐

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
تاپیک های خودمم ک قفله😐🤝

😑😐