سلام منم ۱۵ سال خرج پوستم هر درمانی بگید من انجام دادم هر درمان جدیدی میومد من اول انجام میدادم. از لیزر کرم مزوژل بگیر تا طب سنتی و رژیمهای سخت و ...تو همین سایت
با خانم حاجی پور آشنا شدم خیلی عالی بود کرمهاش خدا شاهده لک روی صورتم رفته الان ۴ ساله که دیگه برنگشته. سه ماه اول که استفاده کردم همه میگفتن چقدر خوشگل شدی پوستم صاف و سفید شد چروکهای سطحی رفت صورتم کمی لیفت شد.
پوستم چند درجه سفید شد لک کامل رفت در حالی که من هر محصول یا هر خدماتی انجام میدادم لک کمرنگ میشد ولی کامل نمیرفت بعد از قطع هم دوباره برمیگشت
خضوری رفتم مطب یکی از پزشکها اول از پزشک کرم رو گرفتم به قیمت خیلی بالا تهیه کردم بعد خیلی تحقیق کردم و خود خانم حاجی پور رو پیدا کردم و از خودش با قیمت پایین تهیه کردم تنها ضد لکی بود که تو این ۲۰ سال واقعاً ازش راضی بودم هم برای برنگشت لک هم برای جواب دهیش که خیلی عالی بود
بخدا من مصرف کننده بودم تبلیغ هم نیست حالا هر کی هرجور دوست داره فکر کنه
ولی منم یه متنی دیدم تو همین سایت و بهش اعتماد کردم و خوشحالم از اعتمادم و تصمیم گرفتم به همه معرفی کنم
اینم شمارشون اگه خواستید میتونید ازشون مشاوره بگیرید اینکه برای پول کار نمیکنه و رضایت و نتیجه براش خیلی مهمه برام خیلی ارزش داشت
09026744639