2777
2789
عنوان

زایمان زودرس توروخدا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 71 پست
وای چیشد کیسه پاره شد؟بچه چن روز بستری شد؟چن کیلو بود

دوقلوهام دهانه رحمم باز شد 

دخترم با وزن 1550 ...9 روز پشم بود 

پسرم 1025گرم 18 روز موندن 

شوهرم گفت تو 7 ماهه بذار کارامونو بکنیم دیگه وقت نمیشه 

کارگرم گرفتیم ولی ...... 

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برو معاینه شو دهانه رحم پیشرفتی نداشته؟ یک سانت عادیه اما بیشتر بشه ممکنه علائم دیگه ای نداری؟ ممکنه ...

خیلی میترسم برم دستکاریم کنن. فقط خیلی بچه رو پایین حس میکنم. از اولشم هر کس شکمم میدید میگفت چقد شکمت پایینه

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

دوقلوهام دهانه رحمم باز شد دخترم با وزن 1550 ...9 روز پشم بود پسرم 1025گرم 18 روز موندن شوهرم گفت تو ...

زنده موندن؟

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

خیلی میترسم برم دستکاریم کنن. فقط خیلی بچه رو پایین حس میکنم. از اولشم هر کس شکمم میدید میگفت چقد شک ...

نه عزیزم دستکاری چرا بالاخره باید چک بشی خدای نکرده تو خونه زایمان نکنی 

اخه کسی تو هفت ماهگی اسباب کشی میکنه بیخیال تر از شما ندیدم..بعد نگرانم میشید

اخه وقتمون تموم شده بود خونمون خالی شده بود فکرش نمیکردم ایقد دس تنها باشم و سخت باشه دهنم سرویس شده سه روزه هیچ کاری هم پیش نرفته

اخه وقتمون تموم شده بود خونمون خالی شده بود فکرش نمیکردم ایقد دس تنها باشم و سخت باشه دهنم سرویس شده ...

حتما برو دکتر چک کنن

اینکه بچه رو پایین حس میکنی ممکنه حست درست باشه

لطفا کارارو ادامه نده تا ببینی وضعت چطوره

تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️
اخه وقتمون تموم شده بود خونمون خالی شده بود فکرش نمیکردم ایقد دس تنها باشم و سخت باشه دهنم سرویس شده ...

وضعیت خوندم برام عجیب بود.چند سال ای یودی داشتی؟منم مسی داشتم ولی لکه بینی افتادم دراوردم با قرصای ک خوردم برای قطع لکع بینی.بعد دراوردن ای بودی پریود نشدم ..همین بین نه پریود میشم،هم ی وقتای جلوگیری هم نمیکنم نمیدونم چی ب چیه ؟بعد چند سال از گذاشتن ای بودی باردارشدین؟

نه رفتن پیش خدا

اخیییی دو قلو سخته نگه داشتنش نباید کار سنگین میکردین

وضعیت خوندم برام عجیب بود.چند سال ای یودی داشتی؟منم مسی داشتم ولی لکه بینی افتادم دراوردم با قرصای ک ...

من دو سال داشتم

حتما برو دکتر چک کنناینکه بچه رو پایین حس میکنی ممکنه حست درست باشهلطفا کارارو ادامه نده تا ببینی وض ...

اشکال داره صبح  برم یا الان برم بیمارستان؟

حتما برو دکتر چک کنناینکه بچه رو پایین حس میکنی ممکنه حست درست باشهلطفا کارارو ادامه نده تا ببینی وض ...

ن دیگه کار نمیکنم از فردا

اشکال داره صبح برم یا الان برم بیمارستان؟

نمیدونم عزیزم، میترسم چیزی بگم اشتباه باشه خدای نکرده اتفاقی بیفته

هرجور صلاح میدونی

تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️