2777
2789

دیگه تحمل اینجا بودن و ندارم نه اینکه اینجارو دوست نداشته باشم نه ، ولی حوصله حرف و حدیث و خانواده خودمو ندارم دست از سرم برنمیدارن خانواده همسرم خیلی خوبن ولی خانواده خودم کابوس شب و روزمن 

خودم مهندسی معماری از دانشگاه رنک یکم شوهرمم پزشک عمومیه میتونیم خونه و طلا و ماشین بفروشیم بریم ولی شوهرم میگه اونور برای تو کار هست برای من نه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوشبحالت شوهر من حاضر این این شهر کوفتی بریم اصلا نه اسمش نه رسمش به آدمیزاد میخوره انگار زمان غارنشینی زمان اینجا متوقف شده 

خونه و ماشین های گرون دارن ولی تفکر مال صد سال قبل

اگه صرفا بخاطر این مورد میخوای بری بنطرم نرو مهاجرت الکی نیس باید یه هدف مشخص داشته باشی

بریم اونور کار کنیم ارامش داشته باشیم بچمون تو یه محیط خوب به دنیا بیاد همونجا بزرگ شه

شهرای دیگه امکانات رفاهی تهران و نداره بعدشم بلاخره بازم هست حرف و حدیثاشون

اونجوری باشه اونور آب هم حرف و حدیثاشون هست دیگه

استان های دیگه مرکز شهراشون بازم امکانات خوبی دارن

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
اتفاقا برای شوهرت کار هست.. بره اون طرف مدرکش را هماهنگ سازی کنه ویزای تحصیلی بگیرید

میگه تو بری فوری میتونی مشغول شی چون مدرک مهندسی ایران اونم دانشگاه رنک و قبول دارن من باید باز برم دوره و کالج و… چون هم پزشکی مارو قبول ندارن هم مدرکم برای دانشگاه ازاده

2810