fafagolim مدیر استارتر عضویت: 1397/12/04 تعداد پست: 10699 عنوان رفتم دکتر زنان معاینه کرد 231 بازدید | 16 پست تا دید گفت هیییی چه زخمی داری انگار زن ۵۰ ساله زخم داره عفونت هم داری بعد برام پاپ اسمیر گرفت با این که پریود نیستم ولی خونی بود گفت به خاطر زخمیه که داریبعد من چند سالمه ؟۲۱ سال یعنی خوب میشم بهم گفت بیا نمیدونم چی چی تراپی برم نرم تورو حضرت عباس لایکنکن😐💔دوستان ما چند تا کاربر هستیم که این اکانت رو زدیم برای تاپیک هامون که توی اکانت اصلی نپرسیم گفتم در جریان باشید 1403/06/18 | 22:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیلین711 عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 1778 دوهفته رابطه نداشته باش و داروهاتو بخور و پمادبزن اوکی میشه 💯 موفق 😎✌️
fafagolim مدیر استارتر عضویت: 1397/12/04 تعداد پست: 10699 دوهفته رابطه نداشته باش و داروهاتو بخور و پمادبزن اوکی میشه پماد ننوشته یه قرصه با اپلیکاتور اونم بلد نیستم بزارم چون هنوز عروسی نکردم و عقدم نمیتونم از مامانم بپرسم چجوری استفاده کنم تورو حضرت عباس لایکنکن😐💔دوستان ما چند تا کاربر هستیم که این اکانت رو زدیم برای تاپیک هامون که توی اکانت اصلی نپرسیم گفتم در جریان باشید
fafagolim مدیر استارتر عضویت: 1397/12/04 تعداد پست: 10699 پماد ننوشته یه قرصه با اپلیکاتور اونم بلد نیستم بزارم چون هنوز عروسی نکردم و عقدم نمیتونم از مامانم ... البته پنج شیش مدل دیگه قرص هم برا عفونت نوشته تورو حضرت عباس لایکنکن😐💔دوستان ما چند تا کاربر هستیم که این اکانت رو زدیم برای تاپیک هامون که توی اکانت اصلی نپرسیم گفتم در جریان باشید
zehranur عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 1022 خب اپلیکاتور برای پماد دیگه گلم نمیدونم چرا بی دلیل تعلیق شدم دیشب فقط توی تاپیک های التماس دعا برای همه آرزوی خوب کردم 😐
کاتسیا عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 3347 زخم معمولاً فریز میکنن که عفونت نکنه عزیزم از رابطه زیاد یا عفونت که درمان نشده زخم شدی حتماً درمان کن بچه هم داری ؟ آیا خدا کافی نیست ؟
آیلین711 عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 1778 پماد ننوشته یه قرصه با اپلیکاتور اونم بلد نیستم بزارم چون هنوز عروسی نکردم و عقدم نمیتونم از مامانم ... باکره ای مگه؟ چطور پاپ گربته 💯 موفق 😎✌️
zehranur عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 1022 قرص برای همسرت هم داد ؟؟ نمیدونم چرا بی دلیل تعلیق شدم دیشب فقط توی تاپیک های التماس دعا برای همه آرزوی خوب کردم 😐
fafagolim مدیر استارتر عضویت: 1397/12/04 تعداد پست: 10699 زخم معمولاً فریز میکنن که عفونت نکنه عزیزم از رابطه زیاد یا عفونت که درمان نشده زخم شدی حتماً درمان ... نه اصن هنوز توی عقدم تورو حضرت عباس لایکنکن😐💔دوستان ما چند تا کاربر هستیم که این اکانت رو زدیم برای تاپیک هامون که توی اکانت اصلی نپرسیم گفتم در جریان باشید
fafagolim مدیر استارتر عضویت: 1397/12/04 تعداد پست: 10699 باکره ای مگه؟ چطور پاپ گربته نه باکره نیستم تورو حضرت عباس لایکنکن😐💔دوستان ما چند تا کاربر هستیم که این اکانت رو زدیم برای تاپیک هامون که توی اکانت اصلی نپرسیم گفتم در جریان باشید
fafagolim مدیر استارتر عضویت: 1397/12/04 تعداد پست: 10699 قرص برای همسرت هم داد ؟؟ نه تورو حضرت عباس لایکنکن😐💔دوستان ما چند تا کاربر هستیم که این اکانت رو زدیم برای تاپیک هامون که توی اکانت اصلی نپرسیم گفتم در جریان باشید
آیلین711 عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 1778 اپلیکاتور بذار سر پماد پرکن، بعد بذار داخل، تهشو فشار بده، پماد داخل بره نتونستی از گوگل فیلم شو ببین 💯 موفق 😎✌️
fafagolim مدیر استارتر عضویت: 1397/12/04 تعداد پست: 10699 اپلیکاتور بذار سر پماد پرکن، بعد بذار داخل، تهشو فشار بده، پماد داخل بره نتونستی از گوگل فیلم شو ببی ... اخه پماد نیست کپسوله تورو حضرت عباس لایکنکن😐💔دوستان ما چند تا کاربر هستیم که این اکانت رو زدیم برای تاپیک هامون که توی اکانت اصلی نپرسیم گفتم در جریان باشید
zehranur عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 1022 اخه پماد نیست کپسوله مطمئنا داروخونه پماد یادش رفته بزاره نمیدونم چرا بی دلیل تعلیق شدم دیشب فقط توی تاپیک های التماس دعا برای همه آرزوی خوب کردم 😐