2777
2789

بچم۲۵روزشه گاهی به داخل نگاه میکنه به اصطلاح لوچ میکنه چشماشو..کسی تجربشو داره..به نظرتون خوب میشه ؟ربطی به دور سر نوزاد داره یانه؟

لطفابرام دعاکنید بچمو صحیح وسالم بغل بگیرم مرسی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین نزدیک شدن جفت چشم ها معمولا طبیعیه.اینکه دوتاش به طرفین بره بده. بازم برای خیال راحتی برو دکتر

بچم به داخل میره چشماش..اره میبرم حتما..فعلا دکترش نیس..از استرس دارم میمیرم

دختر خودم تا دوماهگی اینجوری بود الان سالمه

دور سرش موقع تولد چند بود؟الان چندماهشه دخترتون؟به داخل نگاه میکرد؟همیشه یا گاهی؟

دور سرش موقع تولد چند بود؟الان چندماهشه دخترتون؟به داخل نگاه میکرد؟همیشه یا گاهی؟

یآدم نیست عزیزم الان ۷ سالشه

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز 

خیالت راحت. طبیعیه. اصلا استرس نداشته باش

مرسی که جواب دادی عزیزم..دعاکن انشالا طبیعی باشه وزود خوب شه چشمای بچم..حاجت رواباشی

اینقد جوش زدم موهای سفیدم دراومده

بابا منم از این استرس کشیدم درکت میکنم. ولی همممممه اینا میگذره بعدش میگی چه چیزای بیخودی رو سر بی تجربگی بزرگ کردم و حرص خوردم. و فقط خودمو داغون کردم

عضلات چشم نوزاد هنوز ضعیفه. بخاطر همین اینطوره.

من خودم از دکترش پرسیدم وقتی نوزاد بود، دقیقا گفت که فقط تو حالتی که بره جفتش به طرفین بده.

بعدشم موقع تولد تو بیمارستان معاینه شده. اگر چیزی بود خدای نکرده میگفتن.

بابا منم از این استرس کشیدم درکت میکنم. ولی همممممه اینا میگذره بعدش میگی چه چیزای بیخودی رو سر بی ت ...

ان شاءالله که همینه توکل بخدا..اره واقعا سخته..ولی تابگذره هم پیر میکنه..مرسی عزیزم