2777
2789

هیچکس هیچکس هیچکسسسس منو نمیخواد دیگ خستم از این زندگی قلبم داره ایست میکنه خدایا مگ یه ادم چقدر تحمل داره سر هرچیز‌کوچیکی میپیرن بهم هزارتا حرف و تهمت بهم میزننن یکاری میکنن ک از حرف زدن پشیمون میشم مامانم ک همش اتیش بپا میکنه بابامم همش تهدید میکنه میکشمت میکشمت حرفم بزنم دوتاشون ابرومو میبرن ک بقیه صدبارم‌کتک بخورن صداشون درنمیاد  ب خوابم گیر میدن ب راه رفتنتم‌گیر میدن ب حرف زدنم گیر میدن گیر ب درککککک یه حرفایی میزنن به ادم ک تا تهههههه وجودم اتیش میگیرم خدایا خستم مامانم انگار نامادریمه همشم حرفشون اینه ک ما نگرانیم ما پدرو مادریم خدایا من نمیخوام وسط این ادما زندگی کنم‌نمیخواممممممممم😭😭😭😭

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

خودمم نمیدونم چیکار کرردم تا  یجاییشون درد بگیره میگن بخاطر توعه هر بلایی سر ما بیاد بخاطر توعه مگ من چیکار کردم😭😭

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
تفنگ جورش کن من شلیک‌میکنم

کاش انقد شعور داشتی ک وسط تاپیک یه نفر ک حالش بده مزه نپرونی

ای کاش با خودکشی واقعا میمردیم  و همه چی تموم میشد 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱

نگران نباش تموم میشه لین روزااین روزا تو رو بزرگتر میکنه

تموم‌نمیشه واسه من تموم نمیشه همیشه تا بوده همین بوده

خودمم نمیدونم چیکار کرردم تا یجاییشون درد بگیره میگن بخاطر توعه هر بلایی سر ما بیاد بخاطر توعه مگ م ...

خوب حتما یکاریشون میکنی انقدر اذیتن .رو اعصابشون نمیری؟

ببخشید اینجور میگم ها ولی من اگر روزی بمیرم یا سکته ونم حتما زیر سر دخترمه چون خیلی اذیتم میکنه 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

عزیزم نمیدونم چندسالت ولی من با۲۷سال همین شرایط تورودارم بااینکه متاهلم وعقدم همه ازاین مشکلات داریم صبرکن درستوبخون کلاس برو فیلم ببین توخونه کارهنری انجام بده فقط هرچی میگن محل نده میدونم سخته درکت میکنم ولی میگذره

خودمم نمیدونم چیکار کرردم تا یجاییشون درد بگیره میگن بخاطر توعه هر بلایی سر ما بیاد بخاطر توعه مگ م ...

خانواده منم همینن بابا. هرچی میشه میگن تقصیر توعه. تاپیک زدم در دل کنم اومدن تو تاپیکم مسخره بازی کردن.  منم می‌خوام خودمو بکشم عصاب زندگی ندارم

پدر و مادر عزیزم این را برای شما می‌نویسم هرچند که هرگز قرار نیست این نوشته رو بخوانید. راستش هرگز از به دنیا امدن راضی نیستم اما دلیل این ناکامی را شما نمیدانم اتفاقا خیلی خوشحالم که شما والدین من شدین. هرچند که ما پولدار نبودیم سختی کشیدیم و حسرت خوردیم درست است که خیلی وقتا باهم دعوا میکنیم عقاید یکسان نداریم  و روز های زندگیمان بعضی وقتا خاکستری میشود و من با عصبانیت تمام بی منطق میشوم و حس بدبختی میکنم اما این را خوب می‌دانم که شما حتی بیشتر از آنچه که داشتین برای من مایه گذاشتین شما در دنیای بی محبتی ها  و نامهربانی ها مرا سیراب محبت کردید من این را میدونم که هیچ آدمی کامل نیست و عیب هایی دارد اما شما دوتا جذاب ترین و دوست داشتنی ترین ادم های ناکامل روی زمین هستین. خیلی متأسفم که با توجه به خواسته های شما رفتار نکردم. در مسابقات ورزشی رتبه نیاوردم درسخوان نبودم و اذیت کردم تا فقط یکم بیشتر درس بخونم. دانشگاه دولتی قبول نمیشوم و خیلی چیز های دیگر هرچند که میدانم حتی این هارا هم برای آینده خودم میخواستین. این را هم میدانم که ما برای این زاده نشدیم که مایه افتخار کسی بشیم و شاید خیلی ها شبیه من باشن من همان اندازه که شما دوستم دارید دوستتان دارم و فقط امیدوارم یک روز این احساس ناکافی بودن و عذاب وجدانم از بین برود 

راه آسونی وجود نداره.

هر کدوم یه جور سختی داره،خصوصن برای خودکشی که از همون لحظه اول وارد آتیش جهنم میشی.

خودکشی به هیچ وجه بخشیده نمیشه..

این یادت باشه.

دوست داری بخاطر زندگی گذرا دنیا ، زندگی بی پایان آخرت رو تو آتیش جهنم باشی

2810