2777
2789
من خیلی عاشق نوشتنمکتابم‌نوشتم اما چاپ نکردماصلا مراحلشو نمیدونممیشه کمک بکنی بهم ؟

آره حتما. اول انتشارات پیدا میکنی بعد متن کتابتو براشون میفرستی دیگه اونا همه کارشو میکنن. حتما ادامه بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره حتما. اول انتشارات پیدا میکنی بعد متن کتابتو براشون میفرستی دیگه اونا همه کارشو میکنن. حتما ادام ...

خب نمیدونم کجاهاش نیاز به ویرایش اینا داره

انتشارات راحت پیدا میشه؟چقدر پول میخاد 

کاربری دست مهسا و الهه است🌿🫶🏻برای حس شیشم دزخواست دوستی ندید جواب نمیدم
خب نمیدونم کجاهاش نیاز به ویرایش اینا دارهانتشارات راحت پیدا میشه؟چقدر پول میخاد

اره تو اینترنت سرچ کنی انتشارات هست. من خودم انتشارات متخصصان انجام دادم. اونا خودشون کار ویرایشش رو انجام میدن. هزینه هم بستگی به صفحات و اینا داره. خیلی هاشون مشاوره رایگان دارن آنلاین

اره تو اینترنت سرچ کنی انتشارات هست. من خودم انتشارات متخصصان انجام دادم. اونا خودشون کار ویرایشش رو ...

اسم کتاب شما چیه

راجب چیه

اره تو اینترنت سرچ کنی انتشارات هست. من خودم انتشارات متخصصان انجام دادم. اونا خودشون کار ویرایشش رو ...

ببخشید اینو میگم ولی یکی از ترسام اینه به اسم خودشون کتابمو چاپ بکنند

و اینکه مثلا چقدر پول گیرتون میاد از نوشتن ی کتاب

ببخشید اینو میگم ولی یکی از ترسام اینه به اسم خودشون کتابمو چاپ بکنندو اینکه مثلا چقدر پول گیرتون می ...

نه انتشارات های معتبر اصلا اینطوری نیستن. همه چی به اسم خودته. بستگی به کتابت داره دیگه. هرچقدر فروش بره. 

نه انتشارات های معتبر اصلا اینطوری نیستن. همه چی به اسم خودته. بستگی به کتابت داره دیگه. هرچقدر فروش ...

ینی با توجه به فروش انتشارات میده بهت

شما چقدر فروش رفت ؟

نه انتشارات های معتبر اصلا اینطوری نیستن. همه چی به اسم خودته. بستگی به کتابت داره دیگه. هرچقدر فروش ...

شما کلاس رفتید ؟ من نرفتم هیچ تلاشیم نکردم

استعداد دارم 

نه اصلا کلاس نرفتم. چون اولین کتابم بود اونقدر فروش نرفت. ولی تو دی جی کالا و جاهای دیگه هست

یکمشو خوندم جالب بود 

میدونی بنظرم باید بدی این بلاگرای کتاب تبلیغتو بکنند