2777
2789
عنوان

نظرتون راجب این میکاپ‌چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2510 بازدید | 160 پست

اسی اینا انگار دختر و مادرن خب نمیشه واقعا مقایسه کرد 😐🤦‍♀️🙈

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی اینا انگار دختر و مادرن خب نمیشه واقعا مقایسه کرد 😐🤦‍♀️🙈

فاصله سنیمون‌کمه🥲😂

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

بعد اونکه موهاش مشکیه رو واقعا آرایشگر آرایش چشم خوبی براش انجام نداده .چهره ش رو یکم خشن کرده آرایشش

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
دوتاتون خوشگلین پایینی چهره دخترونه تری داره خودت کدومی ؟

همون مو مشکیه منم😂

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

عزیزم اولی زیبا و جذاب شبیه همسر شاهرخ استخری هست  دومی زیبا واینکه اینها سن هاشون باهم فرق داره دومی کوچکتره ؟بلاخره سن کم شادابی بیشتری داره شاید برسه به سن اولی خیلی فرق باشه  

چه دعای قشنگیه : خدایا سرنوشتمو انقدر قشنگ بنویس که مادرم از تهِ دل بخنده .. ️
فاصله سنیمون‌کمه🥲😂

جدی ؟ کدوم شمایی ؟ من فقط میتونم بگم که اون مو رنگی کار آرایشگرش بهتر بوده 😅

عزیزم اولی زیبا و جذاب شبیه همسر شاهرخ استخری هست دومی زیبا واینکه اینها سن هاشون باهم فرق داره دوم ...

درسته😘

بعد اونکه موهاش مشکیه رو واقعا آرایشگر آرایش چشم خوبی براش انجام نداده .چهره ش رو یکم خشن کرده آرایش ...

نه من ارایشگرم ارایشش مشکل خاصی نداشت مدل پلک هاشون متفاوته 

خدایاشکرت    میدونم بهترین هارو برام رقم میزنی    
تفاوت سنیتون چقدره ؟

من ۱۸ اون ۲۳

گلم عکسا پاک شد؟

2810