سلام روز هشتم انتقالم جز درد پریودی که میاد و میره هیچ علامتی ندارم شنبه 24 باید برم برای آزمایش برام دعا کنید ناامید نشم نفری یه صلوات هم برای مثبت شدن آزمایش روز شنبم بفرستین
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
منم میخوام اقدام کنم برای انتقال دوم این انتقال هم بدمجنینامتموممیشه
از صفر شروع کردنم دیگه توانش ندارم خدا خودش بهم رحم کنه
اگه نشه دیگه از دکتر رفتن و داروامپول واقعن خستم
خواهش میکنم امضام بخون 🌱 دوست خوبم من زیاد به اسم کاربری توجه نمیکنم شاید تو یه تاپیکی باهات هم نظر باشم و بگیم بخندیم،،شاید تو یه تاپیکی نظراتمون برخلاف هم دیگه باشه بحث کنیم ناخواسته دلتو شکسته باشم🥺..حلالم کن دوست مهربونم🌹 🌷 لطفا به نیت نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستید🌷 انشاالله به حق پنج تن حاجت روا بشید 🤲 💚اگه برام دعا کردی بهم بگو منم به نیت حاجتت برات توحید بخونم💚
انشاله که مثبت بشی برات صلوات فرستادم من روز۱۳ انتقال بیبی زدم منفی بود روز۱۴ آزمایش دادم مثبت شد هی ...
بتات چند بود
خواهش میکنم امضام بخون 🌱 دوست خوبم من زیاد به اسم کاربری توجه نمیکنم شاید تو یه تاپیکی باهات هم نظر باشم و بگیم بخندیم،،شاید تو یه تاپیکی نظراتمون برخلاف هم دیگه باشه بحث کنیم ناخواسته دلتو شکسته باشم🥺..حلالم کن دوست مهربونم🌹 🌷 لطفا به نیت نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستید🌷 انشاالله به حق پنج تن حاجت روا بشید 🤲 💚اگه برام دعا کردی بهم بگو منم به نیت حاجتت برات توحید بخونم💚
ان شاالله که مثبت بشیمنم با میکرو بچه دار شدم توکل کن بخدا
میکرو یعنی چی؟
از طرفیم برم و منفی بشم دیگه جنین ندارم خیلی خسته شدم 😔