2777
2789
عنوان

شیرخشکی که باعث اسهال نشه

68 بازدید | 12 پست

سلام دوستان پسرم ده ماهشع..شیر ببلاگ میخورد بعد از چند وقت دیگه بهش نساخت و اسهال شد..نزدیک ۲۰ تا شیر ال اف بهش دادم..بعد شروع کردم دوباره ببلاک دادم دیدم باز اسهاله..گیگوز هم اسهال شد‌.الان نان دادم از دیروز تا حالا بازم بیرون رویش خیلیه بنظرتون چه شیر خشکی بدم که مناسب باشه..نمیشه ک همش ال اف بدم چون وزن گیری خوبی نداره

بارداری دومم ناخاسته است خیلی سعی کرد شوهرم که سقط بشه اما ب حکم خدا قلب تشکیل داده لطفا برام دعا کنید تا اخرش سالم بمونه❤️🥺🫀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی اپتامیل خوبه اسهال نمیشه؟

بارداری دومم ناخاسته است خیلی سعی کرد شوهرم که سقط بشه اما ب حکم خدا قلب تشکیل داده لطفا برام دعا کنید تا اخرش سالم بمونه❤️🥺🫀

عزیزم شیر خشک نباید زیاد غلیط درست کنی چون پروتئین بالایی دارد وباعث اسهال و حالت تهوع بچه میشه . رقیق زیاد هم نباشه چون باعث سوء تغذیه بچه میشه و خوب جون نمیگیره اندازه صحیح رو روی قوطی شیرخشک میزنن

مطمئنی به پروتئین گاوی حساسیت نداره؟

نه اخه قبلا همین ببلاک رو میخورد اصلا اینجور نبود

عزیزم شیر خشک نباید زیاد غلیط درست کنی چون پروتئین بالایی دارد وباعث اسهال و حالت تهوع بچه میشه . رق ...

گلم صحیح درست میکنم شیرخشک رو

قبلا ب اون پسرم شیر تروویتال میدادم خوب بود اخه اونم اسهال میشد با بعضی از شیرا اما ترویتال عالی بود موندم تروویتال بدم یا نه

چند روز بچه باید از یه شیر استفاده کنه تا بفهمه بهش میسازه یان؟اخه میگن اگه روز اول یبوست یا اسهال شد اشکال نداره باید بزاری چند روز بگذره ایا این درسته یا ن میشه جواب بدید

چند وقت میخورد؟ تا یک هفته تست آلرژی هست. غذا هم میخوره؟

کلا از بدو تولد میخورد ببلاک رو..اره غذا هم میخوره

کلا از بدو تولد میخورد ببلاک رو..اره غذا هم میخوره

شاید به غذایی که میدی داره حساسیت نشون میده. البته دندون درآوردنم باعث اسهال میشه. ولی دکترا قبول ندارن. بچه خواهرم بخاطر دندون تا یکماه اسهال بود

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه