2777
2789
عنوان

تشکیل نشدن قلب و احتمال سقط

167 بازدید | 21 پست

خانما من امروز رفتم سونو گفتن 6 هفتته ولی جنین قلب نداره بعد لکه بینی هم دارم گفتن داره سقط میشه ولی هفته ی بعد دوباره سونو بده 

کسی بوده اینجوری باشه؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان ازدرمانگاه اومدن

خانمه گفت دخترش بعدسقط بچه دارنشده

گفت بهش گفتن قلب بچه تشکیل نشده فوری آمپول زدن الان دخترش نازاشده

نکنیدخواهرجان

بچه سقط بشه خودش خارج میشه

اینجاسرچ کنیدچندنفردکترگفته قلب نداره یاسندروم داون داره ولی سالم دنیااومدن

بچه ات هم سالمه انشاءالله هم باهوش

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

تو تاپیکام هست

من ۵ هفته و ۵ روز بود فکر کنم خونریزی داشتم رفتم سونو گفتن ساک تشکیل شده ولی واسه قلب زوده احتمالا سقط بشه ولی دکترم شیاف و امپول پروژسترون داد و خداروشکر موند فقط کل حاملگی استراحت مطلق بودم

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
تو تاپیکام هستمن ۵ هفته و ۵ روز بود فکر کنم خونریزی داشتم رفتم سونو گفتن ساک تشکیل شده ولی واسه قلب ...

برا من گفت حتی شیاف الکیه نزار بمون تا هفته بعد 

دارم دق میکنم

وقتی کیفیت تخمک و اسپرم خوب نباشه جنین تشکیل شده سالم نیست و زیر سه ماه از بدن دفع میشه 

و مواد غذایی که ویتامین ای دارن بخورین اسید فولیک و ویتامین های گروه ب 

در طول هفته 

برای ناهار سالاد جوانه گندم و سالاد جوانه ماش بخورین 

تخمه آفتابگردان خام عصرها عصرانه یه مشت بخورین 

نگران جنین نباشید اگر اکی نباشه طبق فعل و انفعالات شیمیایی بدن به موقع از بدن دفه میشه 

ولی سونو برید 

اخه دکتر گفت شیاف الکیه برات نزار

اون دکتر رو ولش شما حالا تا هفته بعد روزی دوبار شیاف بزار استراحت کن خدارو چی دیدی شاید سقط نشد هفته بعدی قلبش تشکیل شد و بچه هم جاش سفت شد خیلی ها ۷ هفته یا ۸ هفته قلب جنینشون تشکیل میشه دعا میکنم ک سقط رو تجربه نکنی خیلی روح روان آدمو بهم میریزه

2810