2777
2789
عنوان

شوهرم فکر اقتصادیش صفره خانومای زرنگ بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 31 پست
مثلا ماشینتون ارتقا بدید زمین بخرین اگه هم زیر ۴۰ وامه طلا فقط

اصلا گرد طلا نمیره شوهرم میدن ات اشغال دستگاه بازی و پی اس 

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سکه خریدش خوبه اما فروشش درصد میخوره واینگه خیلی دقت کن تقلبی زیاد شده وسکه بانکی رو راحت بین سکه ها ...

۱۰۰ تومن خوبه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خودت شاغلی؟؟شوهرت چقد بهت میده بگو ببینم چقد داری که کجا سرمایه گذاری کنی

بعد بارداری دگ سرکار نمیرم شوهرم پول اونچنانی نمیده بهم ک برا سرمایه گذاری باشه خودم باید دست ب کار شم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اصلا گرد طلا نمیره شوهرم میدن ات اشغال دستگاه بازی و پی اس

تو بهش بگو من خیلی طلا دوست دارم، فلان النگو یا فلان انگشتر و گوشواره و سرویس رو خوشم میاد، لطفا بخر و...

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

تو بهش بگو من خیلی طلا دوست دارم، فلان النگو یا فلان انگشتر و گوشواره و سرویس رو خوشم میاد، لطفا بخر ...

همین کارو میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۰۰ تومن خوبه؟

طلا بخر بزار بانک طلا هات وبزار بانک طلا وام بردار وبرو دلار بخر توی خونه هم ی صندوق خانگی راهبنداز ازآشناهاکه بهشون اعتماد داری

شوهرتم اخلاقش مثل شوهر من امامن حسابی انداختمش توی وام وقرض انقدر الان خوب شده سرماه هردو حقوق هامون ومیزاریم وسط برنامه ریزی میکنیم 

طلا بخر بزار بانک طلا هات وبزار بانک طلا وام بردار وبرو دلار بخر توی خونه هم ی صندوق خانگی راهبنداز ...

خیلی خوبه ولی بانک ملی دگ شر طلا وام نمیده کدوم بانک میده وام؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به نظر من ماهانه ازش پول بخواه ‌همونه بده سکه پارسیان

خرج خودمو میده نه خیلی زیاد سکه پارسیان از چقدر شروع میشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40