2777
2789
عنوان

عاشق اینجور محجبه هام عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1527 بازدید | 79 پست
ترکیه با حجاباش اینجوری انفوق العاده خوشتیپو همینجوری صورتهای خوشگل

اره تنها ترکیه نه چند کشور دیگ 

کاربری دستِ دو رفیقِ جون جونی 👯‍♀️❤🧸  رفاقت با خدا خیلی قشنگه، رهات نمیکنه حتی اگه ازت بیمعرفتی ببینه! 🥲🕋🕊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیشتر لبنانی ها محجبه های این مدلی و ادایی هستن😁

تو خارج ایران اکثریت محجبه های غیر ایرانی این  مدلن 

نمیگم ایرانی این جوری نداریم ولی اونها تایپ بیشترشون اینجوره البته تو اروپا اینها نه مثلا تو خود کشورهای عربی 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
محجبه ادایی😂👏🏻

اخه واقعا ادایی هستن 

من ایتالیا زندگی میکنم 

این مدل محجبه ها ارایش های خیلی سنگین دارن و اکثرشون این حجاب رو برای متفاوت بودن ، دارن 

تو خونه های دانشجویی که همخونه‌پسر دارن، بدون حجاب هستن یا با دوست پسر زندگی میکنن 

اداییه دیگه😂

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️

دختره خودش خوشگللع

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...
تو خارج ایران اکثریت محجبه های غیر ایرانی این مدلن نمیگم ایرانی این جوری نداریم ولی اونها تایپ بیشت ...

توی اروپا بین عربا، لبنانی ها اینجوری ترن بعد مصری ها

تا جایی که من دیدم و تجربه دارم

کلا محجبه های اون کشورای دیگه اینجوری حجاب میگیرن اکثرا ترکیه قزاقستان. روسیه. و چند کشور دیگ

ولی محجبه هاشون خیلی معتقد نیستن

تو عروسیاشون با همین حجاب می رقصن 

و دست میدن به همه😂😂

ولی محجبه هاشون خیلی معتقد نیستنتو عروسیاشون با همین حجاب می رقصن و دست میدن به همه😂😂

عزیزم همکار من همینجوری محجبه بود ولی با دوست پسرش زندگی میکرد 🙅🏻‍♀️😂

فلسفه حجاب زوم کمتره!

خب اینا واسشون عادی هس کسی نگا نمیکنه ایرانیا مث چی نگا میکنن 

کاربری دستِ دو رفیقِ جون جونی 👯‍♀️❤🧸  رفاقت با خدا خیلی قشنگه، رهات نمیکنه حتی اگه ازت بیمعرفتی ببینه! 🥲🕋🕊

البته صرفا ی جور جلب توجه و جلوه گریه(من حجاب دارم ولی خیلی خوشگل و جذابم بهم نگاه کنید محتاجم ب توجهتون لدفا🤪 ب نظرم ساده برو روسری هم نذار ولی ی من بمال چادر چاقچو کن! چ فرق داره اینکه بدتره حالا نکشیدم لدفا صرفا ی نظر بود

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!