2777
2789
خوب اولشم خجالت میکشیدم ولی اون دیگه خیلی بهش فشار اومده بود به زور برهنم میکرد منم مانعش میشدم ولی ...

من کلا خیلی اذیتم میکردو فشار میاورد رابطه اول تشنه بود  ولی تا رابطه پنجم همینشکلی بود 

حتی ما صدامونم از اتاق بیرون میرفت با اینکه مامان باباش تو پذیرایی بودن

یادش بخیر من اوایل اگه برهنم میکرد و عشق بازی میکردیم وقتی میخاستم لباس بپوشم یه چادر مینداختم رو سر ...

من هنوزم لباس میپوشم میگم نگاه نکن ۲ساله ازدواج کردیم نمیدونم یجوریه انگارمثلاندیدم تابه حال😂😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منو شوهرم هنوز خیلی با هم با احترام رفتار مبکنبم مثل روز اول ، موقع نشستن و خوابیدنم مدام میپرسه راح ...

خیلی این رفتار خوبه منم اینجوریه ولی من شده عادتم همه کاراشو میدونم

خجالت چیه😂

ما دوستیم الان، ولی خیلی منتظر وقتی هستیم ک عقد کنیم😂😂

من یخورده خجالت میکشم ولی فقط یخورده😂

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
منو شوهرم هنوز خیلی با هم با احترام رفتار مبکنبم مثل روز اول ، موقع نشستن و خوابیدنم مدام میپرسه راح ...

خیلی این رفتار خوبه منم اینجوریه ولی من شده عادتم همه کاراشو میدونم

من هنوزم لباس میپوشم میگم نگاه نکن ۲ساله ازدواج کردیم نمیدونم یجوریه انگارمثلاندیدم تابه حال😂😂

من اوایل اینجوری بودم ولی الان دیگه نه ولی وقتی میخاد بیاد تو در میزنه میگم جایی نمونده که ندیده باشی چرا دیگه در میزنی

[QUOTE=352820793]یادش بخیر من اوایل اگه برهنم میکرد و عشق بازی میکردیم وقتی میخاستم لباس بپوشم یه چادر مینداختم رو سر ...[/QUا

الان که میخوابه گاهی اوقات کلا لباس نمی پوشه 

ما گاهی اوققات که رابطه داشتیم حتی مامانشم بود... 

ولی باباش خجالتی بود 

[QUOTE=352820793]یادش بخیر من اوایل اگه برهنم میکرد و عشق بازی میکردیم وقتی میخاستم لباس بپوشم یه چا ...

یعنی چی مامانشم بود؟

شماارو میدید؟ یا تو خونه بود

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....
بعد که از اتاق رفتم بیرون باباش خیلی مرد خوبی بود میگفت عقد از این کارا نکنید ولی اون که کارشو انجام ...

مگه نمیگی مذهبی بودن توهم رعایت کردی گردنتو کجا دید؟

بعد به تو میگهن تو عقد ازین کارا نکنید بحا اینکه به پسرش بگه 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
من کلا خیلی اذیتم میکردو فشار میاورد رابطه اول تشنه بود ولی تا رابطه پنجم همینشکلی بود حتی ما صدامو ...

واقعا که حیا هم خوب چیزیه

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

مذهبین این جدا؟

پ چجور برادرشوهرت گردنتو دید ؟

من موندم بعد۱۰سال زندگی چرا یبار کبودنشددم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
2810