2777
2789
عنوان

دوستان با ی پسری تازه آشنا شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 20 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا

اینکه کارت درسته یا نه به من مربوط نیست که بخوام نصیحتت کنم خودت عاقل و بالغی و تصمیم گیرنده زندگیت 

ولی به عنوان یه دوست و فکر می‌کنم خواهرمی دارم بهت میگم وابسته نشو و خیال بافی نکن سعی کن منطقی باشی اگه وابسته شی کسی که ضربه میبینه تویی ضعیف میشی آسیب پذیر میشب

ویس که چیزی نیست شما نود ندی بسه  فرزندم 🤌🏻🥲

منی که داخل غم و شادی هایش هستم. موقع ماموریت ها و شیفت هاش دلم شور میزنه چی بگم؟؟؟ منی که بعضی وقت ها تا ماهی  ماموریته و کنارم نیست چی بگم؟؟ 

منی که سهمم فقط رابطه لانگ دیستنس هست. و گاهی وقتا از فشار دلتنگی گریه میکنم چی؟؟  

منی که حال بدیش برام مرگه چی؟؟؟ بعد تو میگی ویس بدم پرو میشه نه عزیزم اتفاقا ویس بدی بهتره با چت کردن شاید منظورت رو طرف نفهمه بد برداشت کنه. 

من خودم ویس میدم یه وقتایی با اینکه خانواده فوق العاده سنتی دارم و مخالف دوستی هستند ولی بهش زنگ میزنن حرف میزنیم موقعیتم جور بشه 🥲🥲🤌🏻 با اینکه موقع حرف زدن لکنت زبون میگیرم  و استرس میگیرم ولی خیلی شیرین هست صداش رو میشنومم :) ❤️