2777
2789
عنوان

دوستان با ی پسری تازه آشنا شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 20 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا

اینکه کارت درسته یا نه به من مربوط نیست که بخوام نصیحتت کنم خودت عاقل و بالغی و تصمیم گیرنده زندگیت 

ولی به عنوان یه دوست و فکر می‌کنم خواهرمی دارم بهت میگم وابسته نشو و خیال بافی نکن سعی کن منطقی باشی اگه وابسته شی کسی که ضربه میبینه تویی ضعیف میشی آسیب پذیر میشب

ویس که چیزی نیست شما نود ندی بسه  فرزندم 🤌🏻🥲

منی که داخل غم و شادی هایش هستم. موقع ماموریت ها و شیفت هاش دلم شور میزنه چی بگم؟؟؟ منی که بعضی وقت ها تا ماهی  ماموریته و کنارم نیست چی بگم؟؟ 

منی که سهمم فقط رابطه لانگ دیستنس هست. و گاهی وقتا از فشار دلتنگی گریه میکنم چی؟؟  

منی که حال بدیش برام مرگه چی؟؟؟ بعد تو میگی ویس بدم پرو میشه نه عزیزم اتفاقا ویس بدی بهتره با چت کردن شاید منظورت رو طرف نفهمه بد برداشت کنه. 

من خودم ویس میدم یه وقتایی با اینکه خانواده فوق العاده سنتی دارم و مخالف دوستی هستند ولی بهش زنگ میزنن حرف میزنیم موقعیتم جور بشه 🥲🥲🤌🏻 با اینکه موقع حرف زدن لکنت زبون میگیرم  و استرس میگیرم ولی خیلی شیرین هست صداش رو میشنومم :) ❤️ 

2805