2777
2789

خانما من پوست صورتم که دقت میکنم یه چنتا لکه خییلی ریز دارم 

هر روز هم ضد آفتاب میزنم 

ولی ضد آفتابم از این ارزون هاست

صد آفتابم رنگی هم هست 

این موضوع خیلی نگرانم کرده نکنه این لکه ها بیشتر بشن 

من تازه 19 سالمه 

راهی برای درمانش هست؟؟؟ 

تو اینترنت نوشته بود مزوتراپی 

اتم اگر یک توپ باشه مجموع الکترون پروتون ونوترون فقط سه هزارم از اون توپ هست، یعنی 99/9درصد توپ خالی هست و درنتیجه  کل هستی از 99/9درصد فضای خالی تشکیل شده.... همین هست که مولانا میگه (صورت از بی صورتی آمد برون) 

لکه ها خیلی کم رنگ هستن خیلی زیاد 

اتم اگر یک توپ باشه مجموع الکترون پروتون ونوترون فقط سه هزارم از اون توپ هست، یعنی 99/9درصد توپ خالی هست و درنتیجه  کل هستی از 99/9درصد فضای خالی تشکیل شده.... همین هست که مولانا میگه (صورت از بی صورتی آمد برون) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روتین پوستی فقط

از کجا بدونم چی خوبه چی بده 

برای پوستم 

چون نمیخوام زیاد مواد شیمایی بزنم 

چندوقت پیش رفتم دکتر یه پماد هیدروکینون داد بایه پماد ساختگی ...بااینکه همش چهار پنج روزه وقت کردم بزنم خیلی تغییر حس میکنم لکم کمرنگ تر شده وکوچیکتر اما نمیدونم چرا میترسم عوارض داشته باشن 

از کجا بدونم چی خوبه چی بده برای پوستم چون نمیخوام زیاد مواد شیمایی بزنم

شیمیایی نیست ک 

ماسک ورقه ای میتونی بخری 

اسکراب من اکثرا بیو آکوا استفاده میکنم

یا روشور رو رنده کن با ماست مخلوط کن بزن پوستت فقط باید حالت شل نداشته باشه موادی ک میزنی ب پوستت 

سیب زمینی رنده کن بزن پوستت گلاب و پوست خیار هم ک خوبه برا پوستت

سعی کن مرطوب نگه داری

بعد آرایش و حتی ضد آفتاب هم بعد برگشت زود بشور 

صورتت رو با آب سرد بشور آب هم زیاد بخور

پوستت رو ماساژ بده 

همینا

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

خیلیا دارن

تازه تو ایرانیا کمتره خارجیا بیشتر لک دارن تو صورت و بدن شون 

مامان منم داره از لک ها ولی چون سنش بالاس لک های زیادش رفت ولی بازم موند کم و بیش اونم بخاطر کم کاریشه ک ب پوستش نمیرسه زیاد

برا تو ام حل میشه نگران نباش اینکارا رو انجام بده حدودا ۱ سال اگه فرق کرد ادامه بده

اگه نکرد با یه دکتر قابل اعتماد صحبت کن 

من ۵ ساله استفاده میکنم از روتین پوستی از ۱۲ سالگیم تا الان 

خوبه ک زودتر فهمیدی دیر نیست.

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

خیلیا دارنتازه تو ایرانیا کمتره خارجیا بیشتر لک دارن تو صورت و بدن شون مامان منم داره از لک ها ولی چ ...

خدارشکر 

ممنونم از د داریت خیلی نگران بودم 

الان تو پوستت چطوره؟ 

تازه من آبله مرغان گرفته بودم کلی صورتم داغون شده بود ولی الان انقد خوبه ک میگن چطور اینهمه فرق کردی 

پوست من الان حتی نیازی ب کرم نداره ولی ۱۲ سالگی منو می‌دیدی وحشت میکردی جای خالی دیگه نبود برا زخم و جوش

خیلیا دارنتازه تو ایرانیا کمتره خارجیا بیشتر لک دارن تو صورت و بدن شون مامان منم داره از لک ها ولی چ ...

پست قبلی من متوجه نشدم 

یعنی ماسک بگیرم بعد روشو خیار رنده کنم 

اسکراب چطوریه 

خدارشکر ممنونم از د داریت خیلی نگران بودم الان تو پوستت چطوره؟

و اینکه از صابون استفاده نکن برای صورتت 

پوست صورت رو نازک و آسیب پذیر میکنه

از سروم ویتامین و ... هم میتونی استفاده کنی

حتما از قرص های ویتامین امگا ۳ و .. استفاده کن خیلی کارسازه 

و اینکه از صابون استفاده نکن برای صورتت پوست صورت رو نازک و آسیب پذیر میکنهاز سروم ویتامین و ... هم ...

ممنون 

حتما حواسم هست 

غصه خوردن فایده نداره 

ضد  آفتاب رنگی مشکلی داره بزنیم؟ 

پست قبلی من متوجه نشدم یعنی ماسک بگیرم بعد روشو خیار رنده کنم اسکراب چطوریه

ماسک ورقه ای میتونی ب تنهایی هم استفاده میکنی هم اینکه میتونی روی ماسک همون ترکیب روشور و ماست رو اضافه کنی 

خیار ک پوستش جدا میکنی بذاری رو پوستت آبش جذب پوست شه 

اسکراب هم اینه

تازه من آبله مرغان گرفته بودم کلی صورتم داغون شده بود ولی الان انقد خوبه ک میگن چطور اینهمه فرق کردی ...

من تو ژنتیکمون هست 

واسه هیمن خیلی میترسم 

2810