2777
2789
عنوان

نماز صبح

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 34 پست

من نماز میخونم اما متاسفانه صبح بیدار نمیشم با ظهر میخونم💔💔💔💔💔💔💔

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
یعنی چی؟ خب ساعت تنظیم کنید بیدار شید نماز بخونید و بخوابید اگه بعد نماز صبح تا طلوع آفتاب بیدار بما ...

خب منم همینکارو میکردم دیگه

بعد یه آخوندی بود میگفت نماز صبح رو نخونید😑تا وقتیکه یواش یواش ساعت بیداریتون رو تنظیم کنید بعد شروع کنید به خوندنش

مثلا عادت کنی شب ۱۰ بخوابی صبح ۵ بیدار شی همیشههه

نه اینکه ۵پاشی بخونی بخوابی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام اگه تابستان باشه  نماز میخونم دعاهام رو میکنم یکم هم قران میخونم بعد میخوابم ولی اگه زمستان باشه بعد نماز و قران اگه کلاس داشته باسم نمی خوابم میرم صبحانه میخورم بعد اماده میشم که برم 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
من نماز میخونم اما متاسفانه صبح بیدار نمیشم با ظهر میخونم💔💔💔💔💔💔💔

من ۳ماه میخوندم وای خیلی خوب بود خدایااااااااا چقد خوب بود 

الان خودم مانع خودمم برا نماز😐تازه موفق هم نشدم ساعت بیداریمو تنظیم کنم

یعنی چی؟ خب ساعت تنظیم کنید بیدار شید نماز بخونید و بخوابید اگه بعد نماز صبح تا طلوع آفتاب بیدار بما ...

درسته 

باید همه چیز رو فدای نماز کرد نه اینکه نماز رو فدای چیزهای دیگه 

اللهم عجل لولیک الفرج

عزیزم اگر نماز براتون ارزش داره و مهم هست کارتون اشتباه شما دارین واجب رو قربانی امر مباح میکنید 

اصلا شما اگر برای نماز بیدار هم بشید و بعد بخوابید صبح زود میتونید بلند شید ما خانوادگی ساعت۷بیداریم 

اما اگر نماز براتون خیلی مهم نیست خب خودتون انتخاب میکنین که کدوم کار واجب تره و همون کار رو انجام بدین

خب منم همینکارو میکردم دیگهبعد یه آخوندی بود میگفت نماز صبح رو نخونید😑تا وقتیکه یواش یواش ساعت بیدا ...

اون دیگه چه آخوندی بوده 

شما ببین پیامبرت چی گفته نه یک طلبه 

برای ترک نماز هیچ عذری پذیرفته نمیشه

اللهم عجل لولیک الفرج
الان نفهمیدم مشکل چیه نماز بخون بخواب

دقیقا همینکارو میکردم دیگه

اما یه دوره‌ای ثبتنام کردم بعد این آخونده میگه اول عادت کنید صبح پاشید بعد نماز بخونید

ینی بخاطر نماز پانید بعد بخوابید بعد خوابتون بهم بخوره

میگه اینطوری نماز صبحو همیشه میخونید

منم الان ۴ماهه نه تونستم موفق شم ساعت بیداریمو فیکس کنم

نه نماز صبح بخونم😐💔

خب منم همینکارو میکردم دیگهبعد یه آخوندی بود میگفت نماز صبح رو نخونید😑تا وقتیکه یواش یواش ساعت بیدا ...

یعنی هر وقت خودبخود پاشدی بخونی؟ 

نه خواهرم نماز واجبه هرجور شده باید پاشی بخونی. ساعت کوک میکنی به کشی میسپاری بیدارت کنه 

دقیقا همینکارو میکردم دیگهاما یه دوره‌ای ثبتنام کردم بعد این آخونده میگه اول عادت کنید صبح پاشید بعد ...

نماز صبح تو بخون بخواب 

واسه خودش گفته 

انگار علامه طباطبایی هستیم

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
2810