2777
2789
عنوان

ایست قلبی جنین اگر تجربه یا اطلاعاتی دارید یه لحظه میاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 48 پست
عزیزم الهی خدا براتون جبران کنه هر چه زودتر یه گل پسر دیگه سالم و صالح قسمتتون کنهاره منم اون هفته خ ...

انشااالله که زود زود جاش سبز بشه برات خودتو خیلی تقویت کن بعدش شکمتو گرم نگه دار و سعی کن با شال ببندیش و اب سردم نخور تا رحمت سرد نشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم چهار روز قبل سقط کردم تاپیکم هست ، ایست فلبی توی نه هفته ، بعد از یه ماه خودش دفع شد با درد زیاد ...

خیلی متاسفم عزیز، خدا انشاءلله حالت هر چه زودتر خوب کنه و دلت شاد🤲📿🌺

، من سه هفته پیش ایست قلبی کرده، یهو دیدم امروز خون قرمز دفع شد 

احتمالا تو این هفته منم درگیر سقط بشم

تنهایی ادم از پس سقط برمیاد یا باید کسی کمک باشه؟

خیلی متاسفم عزیز، خدا انشاءلله حالت هر چه زودتر خوب کنه و دلت شاد🤲📿🌺، من سه هفته پیش ایست قلبی کر ...

اگه هفته های پایینی خودش دفع میشه دکتر به من گفت دمنوش زیره سیاه بخور و فعالیت داشنه باش، من سه تاشو خودم سقط کردم ،یکیش بزرگ بود رفتم بیمارستان و کورتاژ شدم.

خیلی متاسفم عزیز، خدا انشاءلله حالت هر چه زودتر خوب کنه و دلت شاد🤲📿🌺، من سه هفته پیش ایست قلبی کر ...

اگه خونریزیت شروع شده توی چهار روز احتمالا دفع کنی مایعات زیاد بخور و تحرک داشته باش ، همسرت پیشت باشه کافیه ،البته من یدونه هفت هفته بود که تنها خونه بودم سقط کردم

من بعد ی ماه از عروسیم باردارشدم و شوهرم اخلاقای بدی داشت همش منو اذیت میکرد...یبار ک خیلی ناراحتم ک ...

واقعا متاسفم، آخه چی بگم ادم تازه عروس رو انقدر اذیت میکنه، والا همسر منم از بچه دار شدن میترسه، ناخواسته بهم استرس داد

چند وقتتون بود که سقط کردی؟

منکه هرچه تو این چند سال مراعات کردم بدتر شد کفر نمیکنم ولی انگار خدا جور دیگه ای باهام لج کرده منم ...

ناامید نباش هرچی خدا صلاح بدونه همون میشه 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
منم ۱۲ هفته فهمیدم هفته ۹ جنین ایست قلبی کردهدستمو بریده بودم و خیلی ترسیدم و دکتر احتمال داد بخاطر ...

مرسی عزیز برام توضیح دادی 🌺🙏🙏🙏

چون هیچی از سقط نمیدونم

اره خیلی حال ادم گرفته میشه. ولی باز میگم هر چی خدا صلاح بدونه راضیم به رضای خدا

چه بهتر.ولی خب آزمایش های سقط مکرر متفاوته.ببین سپتوم یا همون تیغه رحم تو سونو معلوم نمیشه فقط تو عک ...

سونو واژینال از اول ازدواجم تا حالا چندین بار دادم مشکل دو شاخه بودن رحم ندارم.

فقط یه پولیپ خیلی کوچیک ۷ میلی متر دارم که دکترم گفت مهم نیست خودش تو بارداریت جذب میشه از بین میره

تحت نظر دکتر غدد هم بودم، آزمایشهامم نرمال بود

ولی شما میفرمایید ازمایشهای سقط فرق داره 

اگه خونریزیت شروع شده توی چهار روز احتمالا دفع کنی مایعات زیاد بخور و تحرک داشته باش ، همسرت پیشت با ...

دفعه اول قطره قطره خون دفع شد بعد الان فقط لکه خیلی کم رنگ فقط دارم.

منم ۱۲ هفته فهمیدم هفته ۹ جنین ایست قلبی کردهدستمو بریده بودم و خیلی ترسیدم و دکتر احتمال داد بخاطر ...

ببخشید مسخراه اس این سوالم ولی نمیدونم واقعا🤦‍♀️

اگه جنین دفع شد

چطور ببرم ازمایشگاه

بزارم تو یه ظرفی چیزی جمع اوری کنم؟

واقعا متاسفم، آخه چی بگم ادم تازه عروس رو انقدر اذیت میکنه، والا همسر منم از بچه دار شدن میترسه، ناخ ...

22هفته

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
مرسی عزیز برام توضیح دادی 🌺🙏🙏🙏 چون هیچی از سقط نمیدونماره خیلی حال ادم گرفته میشه. ولی باز میگم ...

درهر شرایطی باید تسلیم باشیم

چاره ایی نداریم

سخته اما چاره ایی نیست 

نگران بارداری بعدی ام نباش من دقیق سال بعد باردار شدم و الان ۱۸ هفته

فقط حتما پیگیری کن و گوش نده به دکتر که پیگیری نمیخواد اگه خدایی نکرده مشکلی باشه بازم سقط پیش میاد ولی اگه الان پیگیری کنی بعدا خیالت راحته

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810