2777
2789
عنوان

ایست قلبی جنین اگر تجربه یا اطلاعاتی دارید یه لحظه میاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 48 پست
خدا آرامش به قلبتون عطا کنهو دلتون شاد کنه انشاءللهعلتش متوجه شدید؟

بله من بهداشت که رفتم خیر سرم پرونده داشته باشم البته زیر نظر متخصص هم بودم بهداشت اصرار داشت من و همسرم مشکل خونی داریم و بچمون عجیب الخلقه میشه هرچی میگفتم بابا من یه بچه سالم دارم باز اذیت میکردن و مدام تماس میگرفتن و دفترچمو نمیدادن تا برم دکترخودمم محض اطمینان فرستاد پیش متخصص خون و ایشون گفتن شما کاملا سالمی ویه نامه داد اما بخاطر تمام این استرسا همون شب پسر قشنگم قلبش دیگ نزد😭😭هیچوقت نمیبخشمشون نمیدونی چه استرسی به مادادن ...الان خداروشکر یه دختر دارم انشاالله که جاش براتون سبز بشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه سخت متاسفم براتون -

عزیزی♥️

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
متاسفانه دوبار توی یه سال تجربشو داشتم.خیلی سخته هم روحی هم جسمی نابود شدم.من تو خونه نتونستم رفتم ب ...

واقعا درکت میکنم عزیز خیلییییی سخته💔

اتفاقا همسرمم گفت ازمایش بده ببین مشکل چی بوده!

عزیز ببخشید عکس لیست آزمایشهات که دادی رو داری لطف کنی بفرستی

که بگم حتما دکتر بنویسه

اخه زورشون میاد یا سوادش ندارن کامل آزمایشها رو نمینویسن

چقدر طول کشید تا دوباره باردار شین

7ماه دکترم میگفت بهت هیچ تضمینی نمیدم دوباره این اتفاق نیفته 

اما وقتی ک دوباره باردار شدم  هر هفته میرفتم چکاپ هم بیمارستان هم بهداشت فهمیدم ک فشارم بالاس شدم جزو مادران پر خطر 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
7ماه دکترم میگفت بهت هیچ تضمینی نمیدم دوباره این اتفاق نیفته اما وقتی ک دوباره باردار شدم هر هفته م ...

یعنی بعد سقط پیشگیری داشتی یا نه 

به منم گفته 

اما نمیخوام پیشگیری داشته باشم

واقعا درکت میکنم عزیز خیلییییی سخته💔اتفاقا همسرمم گفت ازمایش بده ببین مشکل چی بوده!عزیز ببخشید عکس ...

عزیزم نسخه ها الکترونیک شده نسخه خطی ندارم.ولی آزمایش هام شامل آزمایش های خودایمنی مثل لوپوس سرخک تبخال تناسلی سرخچه ana و چنتا چیز دیگه بود.ازمایش تیروئید و قند.ازمایش هورمونی.ازمایش انعقاد خون که ببینن مشکل انعقاد خون داری یانه.عکس رنگی رحم.تست پاپ اسمیر و hpv .آزمایش اسپرموگرام و dfiبرای همسرتون.منو همسرم باهم فامیل نیستیم اما به درخواست پزشک آزمایش ژنتیک هردو دادیم.

بله من بهداشت که رفتم خیر سرم پرونده داشته باشم البته زیر نظر متخصص هم بودم بهداشت اصرار داشت من و ه ...

عزیزم الهی خدا براتون جبران کنه هر چه زودتر یه گل پسر دیگه سالم و صالح قسمتتون کنه

اره منم اون هفته خیلی حساس شده بودم حتی باور نمیکنید به دختر خاله ام خبر بارداریم دادم یهو زد زیر گریه مجبور شدم آرومش کنم

تا سه روز حالم بد شده بود سر همین که جلوم گریه شدید کرد! حالا بنده خدا از خوشحالی گریه کرد ولی من به خاطر هورمونهام احتمالا خیلی حساس شده بودم

یعنی بعد سقط پیشگیری داشتی یا نه به منم گفته اما نمیخوام پیشگیری داشته باشم

فک کنم یکی دو ماه صبر کردم بعد اقدام کردم اره میگن صبر کنی بهتره ولی خب احتمالا طول میکشه باردار بشی

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
عزیزم نسخه ها الکترونیک شده نسخه خطی ندارم.ولی آزمایش هام شامل آزمایش های خودایمنی مثل لوپوس سرخک تب ...

مرسی عزیزم باز برم از دکتر میپرسم

من کلی آزمایش قبل و بعد بارداریم دادم

همه چی خوب بود

فقط فکر کنم لوپوس و انعقاد خون نداده باشم

منم چهار روز قبل سقط کردم تاپیکم هست ، ایست فلبی توی نه هفته ، بعد از یه ماه خودش دفع شد با درد زیاد ...

شما گفتین ک این چهارمین سقط تون هست واقعا متاسفم براتون منم این بچه ۴ مین بود سقط شد ۲ تا اولی رو کامل دنیا اوردم بخاطر مشکل ژنتیکی فوت کرد پارسال اقدام کردم اونم هفته های خیلی پایین خودبخود سقط شد امسال دوباره باردار شدم اونم هفته پیش قلبش ایست کرد وای من دیگه برید همش خودزنی میکنم کی قراره مام یه روز بچه بقل بگیرم و از ته دلمون بخندیم مردم از ناامیدی

مرسی عزیزم باز برم از دکتر میپرسممن کلی آزمایش قبل و بعد بارداریم دادمهمه چی خوب بودفقط فکر کنم لوپو ...

چه بهتر.ولی خب آزمایش های سقط مکرر متفاوته.ببین سپتوم یا همون تیغه رحم تو سونو معلوم نمیشه فقط تو عکس رنگی معلوم میشه.انشالله بارداری بعدی میمونه برات

فک کنم یکی دو ماه صبر کردم بعد اقدام کردم اره میگن صبر کنی بهتره ولی خب احتمالا طول میکشه باردار بشی

منکه هرچه تو این چند سال مراعات کردم بدتر شد کفر نمیکنم ولی انگار خدا جور دیگه ای باهام لج کرده 

منم نمیخوام پیشگیری کنم هرچه بادا باد

2810