2777
2789
عنوان

میترسم انتخاب رشته کنم😶 نمیددنم‌چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 55 پست
ارههه

ی راهنمایی کن منو

ببین من دوس دارم ب بقیه کمک کنم پس باید بزم طرف گرایش مشاوره وروان از ی طرف روابط اجتماعیم اونقدر قوی نیس ک بتونم ارتباط بگیرم ب نظرت برم حسابداری و مدیریت؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدا منم همینم همه مثل همیمولی انتخاب رشته کنن

ببین معدلاتو چی وارد کردی

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

بازار کارش بهترهشانس کار بیشترهببین تمام ادارات قسمت حقوقی دارن و نیرو میخوانمیتونی بری قضاوت وکالت ...

من هم حقوق دوس دارم هم روان

الان هم انتخاب رشته کردم روان ولی همههههه میگم خیلی سخته 

چه‌ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم...مگر دشمن کند این‌ها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...غلط می‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم... 

ی راهنمایی کن منوببین من دوس دارم ب بقیه کمک کنم پس باید بزم طرف گرایش مشاوره وروان از ی طرف روابط ا ...

کمک کردن ک تو حشاب ک مدییرت نیس

ببین اگ‌درونگرایی و کلا حالو حوصله نداری ک بحثش جداس

ولی در کل هر ۴ رشته روابط عمومی میخان

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

کمک کردن ک تو حشاب ک مدییرت نیسببین اگ‌درونگرایی و کلا حالو حوصله نداری ک بحثش جداسولی در کل هر ۴ رش ...

بازم حسابداری و مدیریت جوریه ک نباید هر روز با مراجع جدیدی روب رو بشی

بازم حسابداری و مدیریت جوریه ک نباید هر روز با مراجع جدیدی روب رو بشی

ولی اقا بالا سر داری

بابا خودشون معدل و میفهمن ویرایش چیه دیگهه

خب ببین داداش من

من‌امسال ترمیم داشتم

الان‌نمیدونم‌معدل پارسالو بزنم یا ترمیم رو

نه بابا بکن برو رتبتم که خوبه وقتی شرایطش هست بری یه رشته خوب چرا الکی انتخاب نکنی 

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

نه بابا بکن برو رتبتم که خوبه وقتی شرایطش هست بری یه رشته خوب چرا الکی انتخاب نکنی

وای میتریم

عزیزم تا میتونی انتخاب کن هرچی میتونی قبول بشیو الویت هاتو بذار اول بعدش انتخاب هاتو پر کن؛ بعدا احیانا بخوای تغییر رشته یا دانشگاه بدی به دردت میخوره

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد، کاش می‌آمد و از دور تماشا میکرد
2810