2777
2789

نهههه

اصلا به صورتت نزن پوستت داغون‌میشههه

یا خدایی که آهن را بر داوود نرم کردی ، قلب او را نیز بر من نرم گردان @خانوم_کوچولوی_سعیدم اکانت دوممه اینجا فعالیتی ندارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من فوم همینو گرفتم صورتم خراب شد🤐

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

تونر بدون الکل بگیر

سایت شرکت لیاتیم ثبت نام کن (محصولات آرایشی مراقبتی پوست مو
محصولاتش رو به قیمت* تولید بگیر
تخفیفات پلکانی هم داره
و رضایت مشتریان و نظرات در سایت هست
تحت لیسانس سوئیسِ
بدون پارابن-الکل و آلومینیوم /بدون سولفات
نماینده شرکت در روبیکا لینک رو بگیر
@trustisho

بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشناگر مایل بودید  من در خدمتتون هستم❣️@TRUSTISHOروبیکا
اره وقتی خریدمش گفتن تونره

ببین برای ایراد گرفتن نمی گما. می خوام اگه اشتباه دادن شاید بتونی عوض کنی. هیچ‌جاش ننوشته تونر.‌نوشته لوسیون مرطوب کننده. تونر مثل آب می شه.‌ مرطوب هم نمی کنه معمولا. لوسیون کمی رقیق تر از کرم. تو نت هم سرچ کردم. برای این نوشته لوسیون مرطوب کننده. تونر روش می‌نویسه تونر.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!