سوالم اینه من توقعی از مادرشوهرم ندارما فقط میگم خودش اینجوریه منم عین خودش باشم یا من خوب باشم. ببینید سالی یکبار شام دعوتمون میکنه اصلا و ابدا به هیچ دلیلی زنگ نمیزنه بهم من ماهی یکی دوبار میرم سرمیزنم بهش ولی حتی یکسالم نرم زنگ نمیزنه بگه چیشده خوبی فلان. فامیلام فوت شدن تسلیت نگفت و چیزی میخرم مثلا انگشتری چیزی نمیگه مبارکه خیلی کم پیش میاد بگه بعد بچمو ختنه کردم نیومد خونمون فقط ما رفتیم ۵۰ تومن داد ۳ سال پیش بعد مثلا سفر زیارتی اینام برم زنگ نمیزنه عمم فوت شد بهم تسلیت گفت ولی ب بابام نگف. اصن محل نمیزاره مثلا عموم قلبشو جراحی کرد مادرشوهرم اصن حالشو ازم نپرسید کلا بیخیاله میخام بدونم من چطور باشم مثلا اگزما داشتم پیشش درددل کردم بعدا اصن نپرسید خوب شدی یانه. تاپیک تکراری زدم ک نظر همه رو بدونم
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
خدایی نکرده کسی از اقوامش فوت کرد اینو اصلا ادم حساب نکن و مستقیما به خودشون تسلیت بگو برای تبریکم همینطور
من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.