2777
2789
عنوان

ناراحتم بابت کارشون

85 بازدید | 12 پست

بچهااا من مستاجرم و مادرشوهرم یه خونه ی قدیمی چسبیده به خونشون دارن که خالیه خیلی میخواستن ما اونجا باشیم خودم اصلا نمیخوام کسی تو زندگیم باشه مستاجریو ترجیح میدم  وسایلی که اضافه است و نیازم نیستو گذاشتم تو یدونه اتاقشون

چند روز پیش با بچه خواهرشوهرم و دخترم رفتیم اتاقو من عکسای عروسیمو  وآلبوم دخترمو باز کردم دیدیم دیروز دخترم داشت آلبوم مادرشوهرمو میدید پیله شد برو عکسار بیار اینجا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادرشوهرم و خواهرشوهرم داشتن عکسای آلبومو میدیدن تا من آلبومو اوردم دیگه نگا نکردن به عکسا🫤

وای عجب آدمهایی 

می‌دونم خیلی ناراحتت کردن ولی خندم گرفت از کارشون

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
وای عجب آدمهایی می‌دونم خیلی ناراحتت کردن ولی خندم گرفت از کارشون

خودمم هنگم بخداا.. عکسای عروسیمو بیخیال یاد حرف دخترم میفتم دلم میگیره انگار ن انگار

شاید ازت بابت مساله ای ناراحتن،اینطوری ناراحتیشونو نشون دادن،شایدم شما رو از اول بعنوان عروس نمیخواس ...

خوب بودن که قبلش تا آلبوم اومد این واکنششون بود.. بعنوان عروس نمیخواستن چرا پاشنه ی درمونو کندن🫤😂

خوب بودن که قبلش تا آلبوم اومد این واکنششون بود.. بعنوان عروس نمیخواستن چرا پاشنه ی درمونو کندن🫤😂

بنظرم کسی بی دلیل اینکارو نمیکنه،حتی اگه احمقانه هم باشه،یه دلیلی داره،درضمن کندن پاشنه در ممکنه بخاطر این بوده که پسرشون خیلی میخواسته؟

بنظرم کسی بی دلیل اینکارو نمیکنه،حتی اگه احمقانه هم باشه،یه دلیلی داره،درضمن کندن پاشنه در ممکنه بخا ...

آره قبل اینکه بیان خواستگاریم مادرشوهرم دلش دخترعموی همسرمو میخواسته شوهرم اصلا زیربارنرفته الانم هرکی میخواد ازدواج کنه مادرشوهرم میگه برید خواستگاری فلانی عجب دختری عجب خونواده ای😂😂😂شایدد

آره قبل اینکه بیان خواستگاریم مادرشوهرم دلش دخترعموی همسرمو میخواسته شوهرم اصلا زیربارنرفته الانم هر ...

معمولاً بعضیا همچین افکار احمقانه ای دارن،منم همین وضعیتو تجربه کردم،شوهر من که ظاهراً کل دخترای فامیلشون کشته مردش بودن، ممکنه بخاطر اینکه اون افکارش واسش یاداوری نشه،عکسارو نگاه نکرده،اهمیت نده،راحت باش،همین کارش نشون میده هنوز داره میسوزه

معمولاً بعضیا همچین افکار احمقانه ای دارن،منم همین وضعیتو تجربه کردم،شوهر من که ظاهراً کل دخترای فام ...

😂😂آره بیخیال بابا.. مشکلشون با عکسای من بود دخترم که گناه داشت