بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از بس گوشت و حبوبات گرون بود ،🤣🤣 قرررربانت خوشحال شدم دممممت گرم چاکریم نوکریم ،🙋❤️🌹
میبخشی مزاحمت میشم گل
نمیدونی کدوم کاربری مریم جان فعاله؟
معدهعصبی منظورمه
باهاش کار دارم
به بارون نم نم ⛈️ به دریا 🌊 به کوه 🏞 به این آفرینش 🌌 به کشتی نوح 🌌به ماه 🌙و ستاره💥 به هفت آسمون✨ به عشقم ❤به عشقی تا مرز جنون ❤به لحظه دیدار قسم میخورم ❤دوباره با تکرار قسم میخورم❤ به عهدی که بستیم💍 قسم میخورم❤ به هستم به هستیم❤ قسم میخورم تا وقتی که قلبم❤ هنوز میزنه تا وقتی که جونی توی این تنه💖 تو روزای خوب تو روزای بد 💖همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم💕 قسم میخورم ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤
خواهش میکنم گلم نه کاربری فعال نداره قرار بود امروز یه کاربری جدید بزنه بیاد هنو ک نیومده با من تو ن ...
همه رو لغو زده؟
آهان
برای همین دوستیش و لغو زده
میخواستم بدونم کدومش فعاله بهش درخواست بدم
قربونت برم
زحمتت دادم
میشه زحمت بکشین بهش بگین اگر کاربری زد بهم درخواست بده
❤❤❤❤ شرمندتونم ❤
به بارون نم نم ⛈️ به دریا 🌊 به کوه 🏞 به این آفرینش 🌌 به کشتی نوح 🌌به ماه 🌙و ستاره💥 به هفت آسمون✨ به عشقم ❤به عشقی تا مرز جنون ❤به لحظه دیدار قسم میخورم ❤دوباره با تکرار قسم میخورم❤ به عهدی که بستیم💍 قسم میخورم❤ به هستم به هستیم❤ قسم میخورم تا وقتی که قلبم❤ هنوز میزنه تا وقتی که جونی توی این تنه💖 تو روزای خوب تو روزای بد 💖همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم💕 قسم میخورم ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤
قربونت اتفاقا الان تو ناشناسمه دارم باهاش چت میکنم گفتم شما خبرشو میگیری شما ناشناس نداری برا خودت ب ...
نه خواهر ندارم
همینجوری فحش میخورم وای به ناشناس😂
ایشالا زد بگین بهش بهم درخواست بده
دوست دارم و خیلی برام عزیز هستن ایشون دلم میخواد تو لیست دوستانم بمونن
زحنتتون دادم ❤
قربونت الان تگش میکنم بیاد بخوونه مرررریم بیا نمردی یکی پیدا شد یادت کنه دوست داره ،😝😝😝 @معدهعصب ...
مریم جان عزیز دله ❤🥰🥰
شما هم گلی ❤
اونکه خواهر خودمه😌
هر دو برای من عزیز هستین 😍🫂😘