2777
2789

سلام با اجازه استارتر 

لطفا برایه اینکه سلامت باشم دعا کنید و همچنین سلامت روانم من مشکل خود بیمار پندار دارم دارم عذاب میکشم هم حس میکنم یه بیماری دارم و زندگیم جهنم شده 

لطفا برایه سلامت جسم و روانم دعا کنید براتون توحید میخونم 🩷

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام با اجازه استارتر لطفا برایه اینکه سلامت باشم دعا کنید و همچنین سلامت روانم من مشکل خود بیمار پن ...

انشاالله زود تر خوب بشی و بهترین روز های زندگیت رو داشته باشی 

از خدا برات لحظه های خوش میخوام

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود             

میرم پیش پرنده ام یا خرگوشم یا گلدون ام باهاشون حرف میزنم گریه میکنم خیلی خوبن نه قضاوت میکنن نه سرزنش نه حرفای عجیب غریب میگن بهت مثلن نباید غمگین باشی مهم نیست، اشکال از چشماته تو اینجور میبینی تو مقصری و ....، فقط با مهربونی نگات میکنن و گوش میدن 🤩 

سلام با اجازه استارتر لطفا برایه اینکه سلامت باشم دعا کنید و همچنین سلامت روانم من مشکل خود بیمار پن ...

شوهر منم مشکل شما رو داشت برو یزد کلینیک بهمن دکتر یاسینی با یدونه قرص معجزه کرد و الان مشکلش برطرف شده.  یکساله کامل داروشو کنار گذاشته.  

هیپوکندریاس یا همون خودبیمار انگاری بجز با دارو خوب نمیشه.  

برو پیش دکتر یاسینی و خوب که شدی منو دعای خیر کن