2777
2789

سوالم اینه من توقعی از مادرشوهرم ندارما فقط میگم خودش اینجوریه منم عین خودش باشم یا من خوب باشم. ببینید سالی یکبار شام دعوتمون میکنه اصلا و ابدا به هیچ دلیلی زنگ نمیزنه بهم من ماهی یکی دوبار میرم سرمیزنم بهش ولی حتی یکسالم نرم زنگ نمیزنه بگه چیشده خوبی فلان. فامیلام فوت شدن تسلیت نگفت و چیزی میخرم مثلا انگشتری چیزی نمیگه مبارکه خیلی کم پیش میاد بگه  بعد بچمو ختنه کردم نیومد خونمون فقط ما رفتیم ۵۰ تومن داد ۳ سال پیش بعد مثلا سفر زیارتی اینام برم زنگ نمیزنه عمم فوت شد بهم تسلیت گفت ولی ب بابام نگف. اصن محل نمیزاره مثلا عموم قلبشو جراحی کرد مادرشوهرم اصن حالشو ازم نپرسید کلا بیخیاله میخام بدونم من چطور باشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیگم اینجوری خوبه ولی ازینکه مادرشوهرت تو همه چی دخالت کنه خیلللللی بهتره

شماهم هرجور دوست داری باش اگه کلا مهربونی کار به اون نداشته باش روال خودت رو ادامه بده هر از گاهی زنگ بزن حالشو بپرس یا بهش سر بزن

میدونی بعضیا این اخلاقاشون دست خودشون نیست و از سر بدجنسی نیست مدلشون و عادتشون اینه یا اینکه بلد نیستن

🌷
عزیزم شما هم دقیق مث خودش باشید وتوقع نداشته باش ک اگه چیزی خریدی مادرشوهر برات ذوق کنه بخصوص طلا... ...

ببخشسد گلم من اشتباه خوندم ک ب باباتون تسلیت نگفت انشالله پدرتون عمر طولانی وباعزت داشته باشن گلم 

2810