2777
2789
عنوان

وسایل داخل ماشینمون رو دزد برده

178 بازدید | 12 پست

حدود ۵۰ ۶۰ تومن وسایل داخل ماشینمون رو دزد برده گوشی هم بوده داخل وسایلا . زنگ زدیم ۱۱۰ صورت جلسه کرده دوربین اون منطقه هم خراب بوده . خیلی اعصابم خورده بچه ها واقعا داغونم . چیکار کنم ؟ چه جوری پیداش کنیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودتون باید پیگیر باشید 

پلیس هیچکااااار نمیکنه مگه دزد شانسی به دام بیفته 

امکان داره وسایل رو بعد از یه مدتی به عنوان جنس دست دوم بزارن داخل دیوار بفروشن یا به مال خرا 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
خودتون باید پیگیر باشید پلیس هیچکااااار نمیکنه مگه دزد شانسی به دام بیفته امکان داره وسایل رو بعد از ...

چه جوری پیگیر بشیم اگه دوربین بود میشد اما الان واقعا نمیدونم چیکار کنیم 

چه جوری پیگیر بشیم اگه دوربین بود میشد اما الان واقعا نمیدونم چیکار کنیم

سآیت هایی مثل دیوار رو مرتب چک کنید یا شیپور خیلی از اجناس دزدی رو یه کم تغییر میدن میزارن واسه فروش 

وسایلتون چی بودن ؟

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
سآیت هایی مثل دیوار رو مرتب چک کنید یا شیپور خیلی از اجناس دزدی رو یه کم تغییر میدن میزارن واسه فروش ...

وسایل پزشکی بود . یه دستگاه فیزیوتراپی . یه دستگاه پلاسما و یه گوشی . 

وسایل پزشکی بود . یه دستگاه فیزیوتراپی . یه دستگاه پلاسما و یه گوشی .

خب دیگه اینا به دردشون نمیخوره میفروشن به مغازه های لوازم پزشکی یا میذارن داخل همون سایت دیوار 

هرجایی که فکرشو میکنید این ممکن این جور لوازم رو بخرن یا به دردشون میخوره بسپارید اگه کسی اومد بهتون خبر بدن 

پلیس هیچ کار نمیکنه 

البته ممکنه این وسایل رو ببرن یه شهر دیگه بفروشن یا دیوار شهرهای دیگه 

خب دیگه اینا به دردشون نمیخوره میفروشن به مغازه های لوازم پزشکی یا میذارن داخل همون سایت دیوار هرجای ...

یعنی کل مغازه های لوازم پزشکی رو بسپاریم ؟ اخه تعدادشون خیلیییی زیاده . ولی سایت دیوار رو نگاه میکنم مرتب . حالم داغونه دارم دق میکنم 😔

یعنی کل مغازه های لوازم پزشکی رو بسپاریم ؟ اخه تعدادشون خیلیییی زیاده . ولی سایت دیوار رو نگاه میکنم ...

چاره ای نیست میتونید به صنف شون بسپارید که با یه اطلاعیه و لیست و مشخصات وسایلتون به همشون اطلاع رسانی کنه 

انشالله پیدا میشه عزیزم چهل تا سوره حشر یا واقعه بخون