2777
2789
عنوان

کیا بچه کلاس اولی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 54 پست
ان شاالله که هرچی خیره سر راهتون باشه

ممنون عزیزم همچنین..واقعا برای همچین روزی منتظر بودم..روزای سخت گذروندم..ارزوم بود دخترم ب سن مدرسه برسه راحت شم..چون فاصله با برادرش کم داره و واقعا باهم سازگار نبودن.همش درگیر سروصدا نق و غر. خرابکاری..دست و بالم بسته بود.امیدوارم دخترم ک میره مدرسه ی کم از فشارای ک روم بود کم بشه و خودش ی کم ب شرایط وفق بده و بتونم ی کم رفتارش بهتر بشه..دخترم تنها نمیمونه تو ماشین تنها نمیشینه خونه تنها نمیمونه..پیر شدم دلم میخاد خرید برم ب کارام برسم باشگاه برم.دخترم رفت پسرم هست..حاضرم برن مدرسه شبانه روزی راحت شم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم همچنین..واقعا برای همچین روزی منتظر بودم..روزای سخت گذروندم..ارزوم بود دخترم ب سن مدرسه ...

منم فاصله سنی دخترم و پسرم دوساله.  دخترم امسال میره دوم .پسرم پیش دبستان. امسال که هردوتاشون بیرونن میتونم برم باشگاه و خرید و برای خودم باشم. منم خیلی منتطر این روزها موندم🤣 خیلی اذیت شدم. ولی ان شاءالله که همه چی ختم به خیر بشه.  شما هم نگران نباش. خودتو قوی کن .

منم فاصله سنی دخترم و پسرم دوساله. دخترم امسال میره دوم .پسرم پیش دبستان. امسال که هردوتاشون بیرونن ...

واای پس ی جورای شبیه همدیگه هستیم..چ حسی دارید؟..با این تفاوت ک پسرم سه سال و نیمه حالا ها حالا ها سن مدرسه نمی‌رسه 

شبا غذاتو آماده کن . ظهر گرم کن . من دخترم میزارم مدرسه پیاده روی میرم میام میخوابم تا دخترم بیاد ناهار گرم میکنم . منم دوست ندارم صبح کار خونه کنم . غروبا همه کارام میکنم . 

واای پس ی جورای شبیه همدیگه هستیم..چ حسی دارید؟..با این تفاوت ک پسرم سه سال و نیمه حالا ها حالا ها س ...

اره دیگه. 😃من پارسال پسرمو میزاشتم توخونه دخترمو می‌بردم مدرسه و میوردم ولی دل تو دلم نبود تا میرسیدم خونه.بالاخره چاره ایی نداشتم. کارهامم نصفشو  شب قبل نصفشو هم همون روز انجام میدادم. امسال هم که پسرمو گذاشتم پیش دبستان .تا ببینم چی پیش میاد

من پارسال و کیف بهترین مارک گرفتم استفاده نشد البته کفشش چند ماه فقط سرجمع پوشبد..امسال کیف و کفش و ...

عزیزم امکانش هست برام لیست رو بفرستین به من لیستی ندادن هیچی خودم همینجوری گرفتم یه چیزایی..کیف سال پیشش نو نوه اما گفتن کوچیکه برا سال اول دوباره خریدم ...فقط سعی کن چیزای خیلی خیلی شیک نگیری براش بچهای دیگه اذیتش نکنن .پسر من رو هر روز گریه مینداختن به خاطر وسایلش

عزیزم امکانش هست برام لیست رو بفرستین به من لیستی ندادن هیچی خودم همینجوری گرفتم یه چیزایی..کیف سال ...

من عزیزم غسر انتفاعی گذاشتم دخترم شما دولتی هستید یا غیر انتفاعی؟

من راستش پارسال کیف و کفش شیک و برند گرفتم و خارجی کلا کفش نپوشبد با دمپای میرفت.کیفم بزرگ گرفته بودم فقط دختر من کیف بزرگ داشت اونجا یا نداشتن یا کیف کوچیک.دیگه گذاشتم واسه امسال استفاده کنه.فوقش کفش زیاد استفاده نشد ولی خوب موند شستم گذاشتم کنار.کوچک نشده براش،کوچک شد دیگه مجبوریم بگیریم