نه اتفاقا دوست پسر من تعمیرگاه برق ماشین داره ماشین های مدل بالا میان پیشش درآمدش ماهانه حدود ۳۰۰ تا ۳۵۰ هست اما من یه ظاهر خیلی ساده و معمولی دارم و با کنه قد دوست پسرم هم ۱۹۰ هست و چهره و اندام خوبی هم داره بوره و اینا نمیگم مثل خارجی هاس ولی قیافه اش خوبه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من که هر چی دیدم نچرال پسند بودن. حتی توی بازیگرا هم میتونی ببینی اکثرا زناشون نچرالن بعضیا هم از چهره خارج شدن
از من به شما نصیحت دستی رو که نمیتونی گاز بگیری ببوسش. با شما هستم خانومی که شوهر خوبی نداری ، پشتوانه نداری - پول نداری - شغل نداری - سر پناه نداری و هیچ کاری هم برای مستقل شدنت نمیکنی، از اونور گیر میدی به شوهرت ، خانواده شوهرت ، رفتارهای بد شوهرت... و اعصاب خوردی راه میندازی اما هیچوقتم نتونستی رابطتو با شوهرت خوب کنی که هیچ بدترش کردی . پس دستی رو که نمیتونی گاز بگیری ببوسش. نمیخوای ببوسی؟ پس مستقل بشو. تو نمیتونی هیچکسی(شوهر) رو تغییر بدی.
کاش میتونستم به یه پسر اهمیت بدم چه پلنگ چه غیر پلنگ همیشه غیر برادرام همه پسرا واسم بی اهمیت بودن چه جذاب چه عادی برای همین حس تنهایی میکنم وقتی حسی بهشون ندارم
چون رو بدنشون تمرکز دارن دنبال پسر خوش اخلاق و متعهد نیستن و دنبال پسر پولدارن ، راحت میدن پول میگیرن ساپورت میشن پسرام راحت میکنن ساپورت میکنن . پسر پولدار بودی یه دختر که معیارای سخت مسئولیت و وفاداری و عشق و نمیراری تا ازدواج دست به بدن بزنه رو انتخاب میکردی یا دختری که خوش گذرونه ازت نمیخواد بگیریش راحت باهاش میخوابی به ظاهرش میرسه میرید عشق وحال بچه دار شد میندازیش و خیانت کنی چشمشو میبنده بخاطر پولت . کدومو انتخاب میکنی به عنوان پسر پولدار خوش گذرون ؟