2777
2789
عنوان

قرص ضد بارداری

112 بازدید | 17 پست

خانوما یه سوال 

من تقریبا حدود یکسال ال دی مصرف کردم 

این ماه قطع کردم 

ماه پیش بیستم پرییود شدم 

این ماه هم منظم ۲۰ام میشم 

یا مشکل بوجود میاد ؟؟؟

نمیدونم چرا بی دلیل تعلیق شدم دیشب فقط توی تاپیک های التماس دعا برای همه آرزوی خوب کردم 😐

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منظم برا چی میخوردی من عین چیی پشیمونم ک نخوردم

چرا پشیمون ؟؟؟

نمیدونم چرا بی دلیل تعلیق شدم دیشب فقط توی تاپیک های التماس دعا برای همه آرزوی خوب کردم 😐
بهترین روشه واقعا اسم قرضی ک میخوردی چیه

من Yasmin 

اخه همه بد میگن از قرص

اما من واقعا نمیخوام ریسک کنم 

چرا پشیمون ؟؟؟

برا منظم شدن من میخوردم 

یه ماه میخورم پنج شش ماه راحتم 

این دفعه نخوردم باز بهم ریخته هورمونام 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
برا منظم شدن من میخوردم یه ماه میخورم پنج شش ماه راحتم این دفعه نخوردم باز بهم ریخته هورمونام

متاهلی ؟ 

من Yasmin اخه همه بد میگن از قرص اما من واقعا نمیخوام ریسک کنم

خود دکتر بمن گف شش ماه بخور دوسه ماه استراحت دوباره بخور 

برا جلوگبری 

من یاسمین پیدا نمیکنم 

دروسبلین میخورم یخورده سنگینه رو اعصاب ادم اثرداره

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
خود دکتر بمن گف شش ماه بخور دوسه ماه استراحت دوباره بخور برا جلوگبری من یاسمین پیدا نمیکنم دروسبلین ...

من ایران زندگی نمیکنم اخه 

ببین اخه من یسال مداوم خوردم 

قبلش هم حدود دو سال 

مثلا سه ماه خوردم یماه نخوردم 

همه میگن نازایی میاره 

ولی چیکار کنم اخه 

من ایران زندگی نمیکنم اخه ببین اخه من یسال مداوم خوردم قبلش هم حدود دو سال مثلا سه ماه خوردم یماه نخ ...

اروپا هستی ؟ اخه فک کردم یاسمین ایرانیه 

من فقط اسمش شنیدم 

میگم ک بهترین روشه  

زیاد بخوری جداره رحم میگن ضخیم میشه 

برا همین بمن گف وسطش دوسه ماه استراحت بذه باز دوباره 

و اثر هرقرص چهار یا پنج روزه

اروپا هستی ؟ اخه فک کردم یاسمین ایرانیه من فقط اسمش شنیدم میگم ک بهترین روشه زیاد بخوری جداره رحم م ...

نه اروپا نیستم 

اها ممنون از راهنماییت 

اونوقت چهار پنج ماه بینش شما از چه روشی استفاده میکنید برای جلوگیری ؟ 

نه اروپا نیستم اها ممنون از راهنماییت اونوقت چهار پنج ماه بینش شما از چه روشی استفاده میکنید برای جل ...

بقول نینی سایتیا ک طبیعی روش نیس 

ولی همینطوری طبیعی 

نه اروپا نیستم اها ممنون از راهنماییت اونوقت چهار پنج ماه بینش شما از چه روشی استفاده میکنید برای جل ...

یاسمین گویا هلندی 

منم نمیدونستم سرچ کردم 

2810