2777
2789
عنوان

تازه طبیعی زایمان کردم ی سوال دارم میشه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 107 پست
عزیزم اره منم بچه مرده بدنیا اوردم البته دکترا بخاطر خودم که زنده بمونم اونو تو شکمم کشتن حالا ولش ک ...

خونریزیم دوباره بعداز ۲۵ روز شدید شده طبیعیه یانه 

اگه میدونی بگو چیکار کنم نمیخوام دوباره دکترا دست کاریم کنن میترسم الان ۴ روزه اینجوری شدم 

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شدید شده یا مثل پریودی هست

از پریودی بیشتره 

مثل روز اول زایمان ک زیاده اونجوری شده

تا تکون میخورم ک قطره بزرگ میفته

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین
از عطاری ها سویق عدس بگیر بخور خونریزی قطع میکنه

اگه لخته چیزی تو رحمم مونده باشه از کجا باید بدونم

از پریودی بیشتره مثل روز اول زایمان ک زیاده اونجوری شدهتا تکون میخورم ک قطره بزرگ میفته

حتما کامل شکم تو تخلیه نکردن چون بعد زایمان شکم فشار میدن یه سمت پایین لخته خون ها میاد

اگه لخته چیزی تو رحمم مونده باشه از کجا باید بدونم

رحم یا شکمت سفت میشه اون تیکه اش اصلا اگه فکر میکنی بگو یک سونوگرافی بنویسه ولی اگه لخته میاد خوبه اگه نیاد خطر داره درستع خونریزی زیاد خوب نیست کم خونی میاره ولی لخته خون هم موندنش خوب نیست

حتما کامل شکم تو تخلیه نکردن چون بعد زایمان شکم فشار میدن یه سمت پایین لخته خون ها میاد

چرا خیلی فشار دادن حتی ۶ بار لخته از شکمم بیرون آوردن تمیز شده بود رحمم 

یعنی بازم لخته شده خون داخل؟

رحم یا شکمت سفت میشه اون تیکه اش اصلا اگه فکر میکنی بگو یک سونوگرافی بنویسه ولی اگه لخته میاد خوبه ا ...

نگاه ببخش اینجوری میگم ی چیزای خیلی کوچیک ک لخته هست  همراه خون بیرون میاد اما کوچیکه 

ببین عدس یک روز خیس کن اندازه دویست وپنجاه. گرم بعد بذار خشک بشه بریز ماهیتابه بدون روغن تفت بده هیچی بهش نزن یکم بو کرد خاموش کن بعد سرد شدن اسیاب کن مثل ارد نانوایی ها بعد یکم پودر نبات قاطی کن بخور ناشتا مثلا صدگرم پودر نبات ..خونریزی بند میاره قوت به جونت میده حال روحی وجسمانی تو خوب اروم میکنه

اسی منم یه مرده زایی داشتم هعی خیلی سخت بود هنوز که هنوزه به فکرشم بازم  گذشت و خدا یه فرشته بهم داد  بعد ۶ ماه . الان دوباره باردارم و ترس دارم  . خدا انشاالله بهت صبر بده 

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین زن ها موقع زایمان خونریزی دارن اگه بچه شیر بدن رحم زود جمع میشه به حالت طبیعی نرمال درمیاد اگه شیر ندن دوماه پریودی ممکنه طول بکشه نشنیدی میگن بچه تو زیاد شیر بده خونریزیت قطع میشه رحمت جمع بشه..تا بچه شیر میدی احتمال حاملگی خیلی کمه...مال توهم اشکال نداره به حرف کسی گوش نکنی مثلا دارو بخور لخته هات بیفته یکدفع تموم بشه هو...نه خطرناکه حرف غیر علمی نکنی

اسی منم یه مرده زایی داشتم هعی خیلی سخت بود هنوز که هنوزه به فکرشم بازم گذشت و خدا یه فرشته بهم داد ...

سلام عزیزم بچه اولت بود؟ 

خیلی خوشحالم ک باز بارداری بی خطری داشته الان برای بچه سوم حامله ایی ؟ دارو چی مصرف میکنی 

خوشحالم ک یه بچه سالم داری 

انشاالله ک خدا کمکت کنه و ب خوشی زایمان کنیدعزیزم 

ببخش میشه بگی بعداز مرده زایی کی اقدام کردین؟

بچت چنده هفته بود؟

2810