2777
2789
عنوان

تازه طبیعی زایمان کردم ی سوال دارم میشه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 107 پست
میدونی بچه ی اولم بود سیسمونی چیده بودم خیلی سخت بود اما گذشت شاید یه حکمتی توش بود

حتما حکمتی بوده عزیزم 

منم برای دختر خرید کرده بودم اما نیومده رفت 

گذاشتم وسایلش رو کنار شاید باز مامان ی گل دخترشدم

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین
بعد ۶ ماه باردار شدم . زایمانمم طبیعی بود خیلی سخت بود. اره بارداری سوممه. اره بچه ی اولم بود . خو ...

الان برای بارداری دارو خاصی مصرف میکنی؟

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه عدس سبز یاقرمز؟

سبز.عدس معمولی دیگه.میخوای سویق عدس بخر اون بسته بندی اماده است.سویق عدس همونه که دستورشو دادم اگه اشتباه نکنم امام کاظم تایید کرده که این خاصیت زیاد داره دستور اونه روش که نوشته بود اینو

معمولا دکترها میگن تا شش ماه بعد سقط یا مرده زایی بچه نیارید که بدن حالت اول پیدا کنه چون بدن مادر ض ...

تازه یادم اومد 

من ۳ ماهه اول دومم همهوچیم اوکی بود  ۳ ماهه دوم یکم تپش قلب و احساس گرمایی شدید داشتم 

نمیدونستم میگفتم حتما عادیه آخه دکترم میگفت هر چیزی تو بارداری عادیه 

تا اینکه آخر ۷ ماهگی چکاب کامل دادم قندم خوب بود اما ذخیره خونم پایین بود و تیروئیدم فک کنم کم کار بود 

ک دکتر گفت قرص آهن روزی دوتا بخور و تیروئیدم آزمایشش تکرار کن 

حتی سونگرافی هم خور بود  بعد یهویی قلبش وایساد و آب کیسه کم شد بنظرت بخاطر  تیروئید و خونم بوده؟

نه فکر نکنم خود بچه مشگل جسمی نداشت چیزی نگفتن

خداروشکر کن ممکن بود بچه مشگل کم خونی پیدا میکرد اینم خطرناکه چون کم خونی یعنی بعضی کم خونی ها منجر به سرطان خون میشه بدن نمیتونه خون درست کنه همش باید خون وصل کنن بهش حتما حکمت خدا بوده نباشه عذاب بکشه خودتو ناراحت نکن من یکی میشناختم البته دورادور بچه اش مشکل خونی داشت خیلی عذاب کشیدن اخر نمیدونم چی شد بچه منم مریض بود منم ۹ماه تمام همش بیمارستان بودم موقع زایمان تب شدید که دکتر گفت بچه بکشن تا بدنیا بیاد وگرنه مادر...

نه فکر نکنم خود بچه مشگل جسمی نداشت چیزی نگفتن

والاچی  بگم مشتی دکتر بودن ک هی ازم می پرسیدن تو چیکار کردی بچه مرده من میگفتم کاری نکردم 

بچه مشکلی از ظاهری نداشت همه چیش کامل بود و خیلیم خوشگل بود 

دکترا هم گفتن مشکلی نداشته 

فقط یکی از پرستارا بهم گفت گریه زاری نکن  خون ب بچه نرسیده  بخاطر همین مرده یا شایدم مشکل جسمی داشته ک معلوم نشد آخرش 

گفتنه بودن  جفت رو ببرین آزمایش ک حالم خیلی بد بود مامانم و شوهرم فورا همه چیزو دفن کردن 

فقط اینکه من آمپول روگامم میزنم دوهفته قبل فوت بچه این آمپول رو زدم نمیدونم شاید در اثر این بوده

پس در اثر همین بوده 

قشنگ دو دستی بچم با دست خودم مرد 

خداروشکر کن ممکن بود بچه مشگل کم خونی پیدا میکرد اینم خطرناکه چون کم خونی یعنی بعضی کم خونی ها منجر ...

میشه بگی مریضی بچه شما چی بود آخه ۹ ماه

درد شما  بیشتراز من بوده ک فدات شم 

چرا سزارین نشدی 

شاید...من این امپول نمیشناسم

چون گروه خونیم منفیه و همسرم مثبت میزنم 

برای بچه اولمم زدم خداروشکر اون سالمه

میشه بگی مریضی بچه شما چی بود آخه ۹ ماهدرد شما بیشتراز من بوده ک فدات شم چرا سزارین نشدی

من سنم کم بود چهارده سالم بود باردار بودم ازدواج ما فامیلی بود بعد ازمایش دادیم ژنتیک گفتن مشکل ندارین نمیدونم بهونه شد که انگار مثل اینکه یک چیزی مثل تب داخل داخل رحم دراومده بعدش یک دوره کوتاه قرص داد خوب شدم سه سال بعد باردارشدم سالمه دختر

2810