2777
2789

سلام بچه ها من قرص الفا اسلیم میخورم و دوره اول هفت کیلو وزن کم کردم و انرژیش فوق العاده بود الان از همون شخص دوبراه سفارش دادم اما انگار چون شرکتی که فرستاده با شرکتی که اولین بار خرید کردم فرق داشته اصلا اینی که میخورم خوب نیست به خودشونم‌گفتم که میگه شرکتش ابن سری اینجور بوده و اکثرا شاکی بودن انرژی دهیش صفر در حدی که بیشتر کسل میشم و‌عصبی اشتهامم بعد ۵ساعت خیلی زیاد میشه

اونایی که استفاده میکنن و میگن قرصشون اصله و پر انرژی میشن لطفا از پیجی که گرفتن معرفی کنن برم بگیرم عروسیمهدومته دیگه و‌هنوزم اضافه وزن دارم🤭البته جان مادرتون شماره با ادرس پیج برای تبلیغ اون شخص نزارین کسایی که واقعا استفاده میکنن و قرصش اصله و انرژی میده و اشتهارم‌صفر میکنه معرفی کنن لطفا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توش شیشه هست میدونستی

به قول یکی از بچه ها که توی قرص کدیین هم مقدار زیادی تریاک هست  خوب باشه این همه دارن خود شیشه رو‌میکشن که چیزیشون‌شده تا حالا که بخاد واسه من که قراره دوماه استفاده کنم اتفاقی بی افته!حالا مگه مقدار شیشش چقدر هست که بخواد تاثیر جدی بزاره روی من تازشم اصلا وابستگی نداره اصلنااا هرکی‌میگه وابستگی داره الکیه همه

به قول یکی از بچه ها که توی قرص کدیین هم مقدار زیادی تریاک هست خوب باشه این همه دارن خود شیشه رو‌می ...

اوکی .

خسته ام از زندگی از مثل زندان بودنش این نمایش درد دارد کارگردان بودنش
انرژی زا بودن اوناهم؟من بلک‌اسلیم هم استفاده کردم‌فوق العاده بود اما ترسیدم ادامش بدم انرژی دهیش فول ...

ال کارتین ک واس قبل تمرین باشگا میخورم چربی سوزی خیلی خوب داشت کمک کرد سایز زیادی کم کنم [حتماباید با تمرین ورزش باشه]اما الکارتین(انرژی زیادی میده)

این اسلیم مکس ۲۰روزه میخورم ۲کیلو کم کردم باهاش ازشم توقع زیاد نباید داشت۸۰هزارخریدمش (انرژی نمیده)

😍🥲یه دخترخنگ مهربون

سلام عزیزم.. من به شما درخواست دوستی دادم  لطفا قبول کنید..راجب قرص فلوکستین سوال داشتم.. تاپیک های شمارو خوندم منم مثل چند وقته پیش شما خیلی نا امیدم

لطفا درخواستم بپذیرید شاید حرفاتون زوم تاثیر داشته باشه و یه هم کمک کنه