2777
2789
عنوان

بامادرشوهرم چه رفتاری بکنم

115 بازدید | 15 پست

از اول عقدم مشکلی باهم نداشتیم و از اول اخلاقش اینجوری بود ک حتی بمیرمم بهم زنگ نمیزنه هیچ مناسبتی رم تبریک نمیگه. خیلی کم پیش میاد یه چیزیو بگه مبارکت باشه مثلا انگشتر اینا بخرم نمیگه مبارک. مثلا عموم قلبشو عمل کرد اصن حالشو ازم نپرسید درحالیکه میدونس مریضه سالی یکبار شام دعوت میکنه ولی من میرم گاهی شب نشینی  بچمو ختنه کردم نیومد پیشش کلا دعوا هم نکردیما باهم. کلا خشک و سرده مثلا یبار گفتم پاهام خیلی درد میکنه اصن بعدها نپرسید بهتر شدی یانه.  مثلا زن عموم و بچه خالم فوت شدن تسلیت نگف  من قبلا با وجود این اخلاقاش سعی میکردم خیلی احترام بزارم ولی الان منم مث خودش سرد شدم. جای من بودیم شما چجوری رفتار میکردید مثلا زنگ میزدید یا..

کاشکی مال من ایجوری بود ولی دخالت نمیکرد

یه رمان نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وا چه توقعات بیجایی داری از مادرشوهرت😐انگشتر خریدم نگفته مبارک😐اززعموم احوالپرسی نکررد😐وظیفش نیست ...

فقط پام درد میکردش😐😂😂

تو هم مثل خودش سرد باش

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
وا چه توقعات بیجایی داری از مادرشوهرت😐انگشتر خریدم نگفته مبارک😐اززعموم احوالپرسی نکررد😐وظیفش نیست ...

اره واقعا

بیاد تو سایت چرخ بزنه میفهمه مادر شوهر بقیه چقد بد ذاتن

یه رمان نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

والا بعضی از عروسا رفتارهایی کردن که شاید مادرشوهرت عبرت گرفته .

مثلا یکی رو می شناسم وقتی چیزی می خرید می گفتی مبارکه ناراحت می شد . یا وقتی احوال فامیل یا خانواده اشو می پرسیدیم یه جور جواب می داد که یعنی به شما ربطی نداره .

ولی من مادرشوهرم هر طور رفتار کنه اون طور رفتار می کنم. البته در برخی مواقع گذشت هم میکنم

ما ادما با هم زندگی میکنیم، زندگی اجتماعی داریم، ولی به نظرم تسلیت نگفتن یا تبریک نگفتن به نظرم بی احترامیه.

ایشون عروسشون هستند، ما حتی توی حرفامون هم میگیم‌ عموی خدابیامرزم مثلا این حرفو زده، شنونده یه خدا رحمتش کنه میگه حتی اگه هفت پشت غریبه باشه.

من خودم اصلا اهل دخالت نیستم و دوست ندارم کسی هم دخالت کنه، ولی این تسلیت گفتن یا یه احوال پرسیدن دخالت نیست، یه حسی که ادما برای کنار هم زندگی کردن لازم دارند.

طلا را که گفتن خودم مخالفم، ولی خداییش ادما از سنگ نیستن که وقتی بفهمند کسی بیماره یا بستکانش فوت شده اینقدر بی تفاوت باشند.

بازم نظرات متفاوته و نظرتون مثل نظر خودم قابل احترام🌹

2810