خانوما پسر برادرم ۲۷ روزشه. ۳۵ هفته بدنیا اومد ولی سه چهارساعت بیشتر تو دستگاه نذاشتنش مرخصش کرد دکتر اطفال. حالا تو این دو هفته پنج شش بار صورتش کبود میشده. بار دوم بردنش دکتر اطفال متخصص، گفته کم خونیه و تشنج نیست. بار سوم یه دکتر دیگه بردنش که کفته تشنجه و نوار مغز نوشته ارجاع داده مغز و اعصاب. تا تعطیلات تموم بشه باید صبر میکردن که تو این فاصله مجدد همونجورش شده نصفه شب بردنش بیمارستان مفید، اونجا ان ایسیو بستری کردن و دارن مراحل ازمایش رو طب میکنن. کسی تجربه ای داره؟ آسیب به مغزش میزنه ؟ خدای نکرده فلج مغزی بشه یا عقب مانده ذهنی یا جسمی؟ خیییلی حالشون بده توروخدا کمک کنید.
ناگهان خوابی مرا خواهد رُبود ••• من تهی خواهم شد از فریادِ درد ••• خاک میخواند مرا هر دم به خویش ••• میرسند از رَه که در خاکم نهند ••• آه شاید عاشقانم نیمه شب ••• گل به روی گورِ غمناکم نهند ••• لیک دیگر پیکرِ سردِ مرا ••• میفشارد خاکِ دامن گیر و پاک ••• بی تو دور از ضربه های قلبِ تو ••• قلب من میپوسد آن جا زیرِ خاک ♡
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
پسر خودمم ۱ ماه ان آی سیو بستری بود البته الان ۱۰ سالشه. نی نی ها اونجا خیلی گناه دارن
انشاالله زود خوب میشه
ناگهان خوابی مرا خواهد رُبود ••• من تهی خواهم شد از فریادِ درد ••• خاک میخواند مرا هر دم به خویش ••• میرسند از رَه که در خاکم نهند ••• آه شاید عاشقانم نیمه شب ••• گل به روی گورِ غمناکم نهند ••• لیک دیگر پیکرِ سردِ مرا ••• میفشارد خاکِ دامن گیر و پاک ••• بی تو دور از ضربه های قلبِ تو ••• قلب من میپوسد آن جا زیرِ خاک ♡