2777
2789
عنوان

چهارتخمه وپلارژین برا بچه نه ماهه

66 بازدید | 12 پست

سلام دوستان بچم نه ماهو نیمشه دکتر پلارژین ازیترومایسین و کتوتفین نوشته 

بچه ها میشه برا گلو درد بهش چهار تخمه بدم چیا خوبه ؟

دکتر گفت بهش آب سیب آب هویج یا پوره سیب بده 

پلارژین میدونم ممنوع شده توسط وزارت بهداشت ولی چهارماهگیشم با اینکه ممنوع شده بود یه دکتر دیگه نوش دادم بنظرتون مشکلش چیه 

زیر ۲ سال خارج از تجویز دکتر چیزی ندید. معلوم نیست معده بچه توان هضمش رو داشته باشه یا نه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارو گیاهی اصلا نده فقط چیزی که دکتر داده و هر مریضی دوره داره باید صبر کنی خوب شه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

دارو گیاهی اصلا نده فقط چیزی که دکتر داده و هر مریضی دوره داره باید صبر کنی خوب شه

بچه من هرماه مریضه فقط میخواستم بدونم چهارتخمه ضرر داره یا ن 

باشه نمیدم

بچه من هرماه مریضه فقط میخواستم بدونم چهارتخمه ضرر داره یا ن باشه نمیدم

بچه ها تا دو سالگی مخصوصا زمستون ماهی یکبار مریض میشن خیلی طبیعیه بدنشون داره انواع ویروس هارو میگیره ایمن میشن 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بچه ها تا دو سالگی مخصوصا زمستون ماهی یکبار مریض میشن خیلی طبیعیه بدنشون داره انواع ویروس هارو میگیر ...

بر عکس من شنیدم زیر یکسال تا جایی ک میشه بچه نباید مریض شه سیستم ایمنیشو ضعیف میشه😕

بر عکس من شنیدم زیر یکسال تا جایی ک میشه بچه نباید مریض شه سیستم ایمنیشو ضعیف میشه😕

نه بابا چه حرفیه از کی شنیدی پسر من هجده ماهشه تا یکسالگی ماهی یکبار مریض می‌شد میبردیم کلی انتی بیوتیک میدادم الان شش ماهه گوش شیطون کر اصلا مریض نشده 

نه بابا چه حرفیه از کی شنیدی پسر من هجده ماهشه تا یکسالگی ماهی یکبار مریض می‌شد میبردیم کلی انتی بیو ...

والا از اینستا 

بچه من حتی هشت ماهگیش دوبار مریض شد زیاد ب فکر مریضی نیستم ولی هرروز درگیر شیرشم موقع مریضیم ک بچه شیر نمیخوره واقعا سخت وخسته کنندس فک کن من با قطره چکونو شیر میدادمش خیلی سخته کلا بچه بزرگ کردن سخته 😁

والا از اینستا بچه من حتی هشت ماهگیش دوبار مریض شد زیاد ب فکر مریضی نیستم ولی هرروز درگیر شیرشم موقع ...

اره بابا میدونم چی میکشی پسر من سه ماهگی اعتصاب شیر کرد یعنی شاید باور نکنی با قطره چکونم نمیخورد تف می‌کرد پوشکش  خشکه خشک بود یکسالگی ام اصلا غذا نمیخورد از لاغری و ضعف نمیتونست روی پاهاش بایسته بعد دیگه به زور غذا ریختم دهنش تپلی شده