2777
2789
عنوان

مادرا میشه بیاین

64 بازدید | 8 پست

خاهر زادم سه روزه به دنیا اومده حالا ک به پاش دست میزنیم یا میخایم پوشکشو عوض کنیم گریه میکنه و فکش میلرزه دکرتم واسش سونوی هیپ نوشته واسه لگنش یعنی مشکل داره ؟کسی اینجوری بوده و درمان شده باشه؟

دکتر متخصص بردید اون تستای لگن رو انجام بدن ؟ فکر کنم یک هفته که شد انجام میدن . دختر من از نظر لگن میدونستم سالمه دیگه خیالم راحت بود ولی اونم اولش که دنیا اومده بود اصلا از تعویض پوشگ و شستشو خوشش نمیومد و حسابی گریه میکرد

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه امروز میخام ببرمش‌سونو ولی خیلی نگرانشم چون خیلی اذیته

ان شا الله که خیره .ولی اگر مساله در رفتگی لگن باشه قابل حل هست گاهی خیلی ساده مثلا میگن تا مدتی دولایه پوشک براش ببندید 

قنداقش کردیم مشکلی نداره؟

من تجربه مستقیم نداشتم ولی نه اتفاقا فکر میکنم خوب باشه براش چون پاهاشو تکون نمیده . البته اینم بگم که من همچنان فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه ان شا الله برید سونو خیالتون هم راحت بشه 

من تجربه مستقیم نداشتم ولی نه اتفاقا فکر میکنم خوب باشه براش چون پاهاشو تکون نمیده . البته اینم بگم ...

انشالا خودش ک پاهاشو همش جمع میکنه حالا قنداقش کردیم خیلی گریه کرد درد داشت ولی گفتیم شاید قنداقش کنیم بهتر باشه