2777
2789
عنوان

خونریزی مغزی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 19 پست
مرسی...انشالله که همینجوری بشه

متاسفانه سر کوروش آب آورده و هیدروسفالی شده...فعلا دارن با سرنگ آبش رو خر دو روز میکشن.انشالله که تخلیه بشه و نیاز به مرحله ی بعدی نشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم پسر گلتون چطوره.خبر ندادین انشااله که خوب شده باشه

سلام مجدد 

متاسفانه بچه ی من دور سرش تو ماه اول ۵ ۶ ماه بزرگ شد و مجبور شدیم شنت بذاریم...خوشبختانه بعد ۳۵ روز از بیمارستان مرخص شدیم و الان خونه ایم و فعلا که همه چی نرماله تا ببینیم خدا در آینده چی میخواد رقم بزنه 

فعلا دکتر جراحش میگه ی طیفه از تشنج تا فلجی ما توقع ی عارضه رو براش داریم چون خونریزی شدید درون بطن مغزی داشته...ما هم توکلمون به خدا میریم جلو ببینیم چی میشه..

مامانهای گل دعا برای سلامتی کوروش جان یادتون نشه 

خیلی خیلی التماس دعا برای همه ی مریض ها

و یچیزی بگم درد همه ی دردها سخت و بده...برای بچه ی قبلیمم من میمردم و زنده میشدم موقع درد کشیدنش 

ولی الان میدونم اون دردها واقعا درد نبوده...بچه ای که سرما میخوره اسهاله بیقراره اینها چیزی نیس که بهم بریزید اصلا نگرانی به خودتون راه ندید