2777
2789
عنوان

عدد بتا بالا

46 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من توی مرداد ماه حامله شدم و توی ۳۲ روز LMP عدد بتا ۲۰۰۰ بود که در سایت ها نوشته باید ۷۵۰ باشه نهایتا بنظرتون مشکل چیه چرا بتا انقدر زیاده ؟ چند مرتبه بتا دادم در ۲۵ روز LMP بتا ۲۳۵ بود و در ۲۸ روز از LMP بتا ۸۰۰ شد و در ۳۱ روز LMP بتا ۲۰۰۰ شد خیلی نگرانم ترخدا راهنمایم کنید چرا بتام انقد بالاست ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه ذره فک نکنم مهم باشه اما معمولا دو تا عامل بتا رو خیلی بالا میبره  دوقلو بودن یا اینکه مول باشه یعنی انگورک که باید کورتاژ بشه

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
یه ذره فک نکنم مهم باشه اما معمولا دو تا عامل بتا رو خیلی بالا میبره دوقلو بودن یا اینکه مول باشه ی ...

عزیزم کاش ب زن حامله استرس ندیم

بارداری مول بتا نجومی بالاست عددش خیلی زیاده

دوقلو هم نیس اونم بالا تر از این عدد هاست

البته با عرض معذرت ک پریدم وسط بحث

چون خودمم سر پسرم همینطوری بود شرایطم ولی با یک عدد خیلی بزرگ منو ترسوندن و دکترم وقتی موضوع رو بهش گفتم خندید

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
☆و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋
عزیزم کاش ب زن حامله استرس ندیمبارداری مول بتا نجومی بالاست عددش خیلی زیادهدوقلو هم نیس اونم بالا تر ...

❤️❤️👌👌

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه