2777
2789
عنوان

خانما میگم صاحب گوشی زنگ بزنه چی بگم بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 31 پست
گفت استعلام گرفتن این خط روشن توگوشی حتما بهش دادن آدرس خونه مادرمم دادن گفت فردا بامامور میام

فکر نکنم ادارات دولتی آدرس و تلفن شخصی کسی رو در اختیار شاکی بزارن ، مشکوکه قضیه ، برو کلانتری سوال کن ، اگه اومد دم در هم بهش ندی ، بگو باید باهم بریم کلانتری 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفت استعلام گرفتن این خط روشن توگوشی حتما بهش دادن آدرس خونه مادرمم دادن گفت فردا بامامور میام

باید یقه کسی رو بگیره که گوشی رو به شما فروخته..اون شخص باید پول شما رو پس بده بعد گوشی رو بهش بدین شوهرت چی میگه.?

فکر نکنم ادارات دولتی آدرس و تلفن شخصی کسی رو در اختیار شاکی بزارن ، مشکوکه قضیه ، برو کلانتری سوال ...

راست میگی؟؟؟؟؟خب شاید طرف اسرار کرده یا خاسته بدونه گوشیش دست چه شخصی بوده برای همین دادن بهش

باید یقه کسی رو بگیره که گوشی رو به شما فروخته..اون شخص باید پول شما رو پس بده بعد گوشی رو بهش بدین ...

پولمون به جهنم اسممون بد در نره اینا میشه درس عبرت که مال ناشناس وارد زندگیم نکنم

اصلاً گوشی رو به خودش تحویل ندین. اول مطمئن شو شکایت کرده یانه؟ ممکنه ترفند فروشنده باشه تا دوباره گوشی رو پس بگیره به یکی دیگه بفروشه.هرچند اگه اون شخص، کارتونشو داشته باشه شما عملاً کاری از دستتون برنمیاد.ولی بخاطر اینکه دوباره سرکیسه تون نکنن حتماً از طریق قانون پسش بدین تا ثبت بشه.

اصلاً گوشی رو به خودش تحویل ندین. اول مطمئن شو شکایت کرده یانه؟ ممکنه ترفند فروشنده باشه تا دوباره گ ...

خودتون پیش دستی کنین و برین کلانتریِ محلتون و موضوعو مطرح کنین. اونا هم به همین راحتی گوشی رو بهش تحویل نمیدن. اول مطمئن میشن که طرف راست میگه یانه؛بعدش اقدام میکنن. 

دیگه همه میدونن گوشی بی جعبه دزدیه برید عذر خواهی کنید و گوشیو پس بدید

ماهم میخایم همینکارو کنیم ماهم الان خوشحال نیستیم کمتر از صاحب گوشی آسیب روحی ندیدیم از دیشب بیدارم اصلا نپرسیدم ازشون دزدیدن یا گم کردن خداکنه گم کرده باشن خیلی عذاب وجدان دارم همش میگم یه گوشی نوکیا ساده بااون یه تومن میخریدم باز بصرفه تر بود

2810