2777
2789
عنوان

سیسمونی😢

156 بازدید | 22 پست

سلام خانوما

من خیلی ذوق و شوق خرید سیسمونی رو دارم خیییییلی. از قبل از بارداریم برنامه میریختم،اما مادر شوهرم به شوهرم گفته که خودم سیسمونی رو کامل میخوام بگیرم. همسرم بهش گفت که خانومم دلش میخواد به سلیقه خودش باشه اما اون گفته نه خودم میخوام بگیرم

من خیلی ذوقشو داشتم واقعا ناراحت میشم اگه خودم نگیرم... اینکه خوشحالی من ب اشون مهم نیست خیلی ناراحتم میکنه. به نظرتون چیکار کنم؟ الان هنوز جنسیت مشخص نشده تازه ۲ ماهمه

نیست نشانِ زندگی تا نرسد نشانِ تو...💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

سلام عزیزم نوه اول نکنه که ذوق داره ببین گلم چون ناراحت نشن بگو مامان میدونم نوه تون ذوق دارین براش  منم بچه اولمه باهم بریم خرید کنیم هندونه بده زیر بغلش بگو آخه شما سلیقتون حرف نداره اینجوری بگو ک هم خودت ناراحت نشی و برای اون فندوق کوچولوت ضرر داره هم اونا ان شاء الله قدمش پر خیر و برکت باشه 

🥀اگه قادر بودی حلش کن نبودی رهاش کن ولی با دغدغه زندگی نکن... 🥀
چ خوبحالا مادرشوهر ما بود میگفت باید مامانت بخره

مادر شوهر من هرکاری میکنه کلی منت میزاره. اوایل عروسی ماهی ۱.۵ به شوهرم میداد چون هنوز شاغل نبود، همه جا مینشست میگفت من ماهی ۵ تومن بهشون میدم

شوهرم خیلی سرخورده شده بود تو فامیل کلا مادر شوهرم هرچیزی که تو چشم هست رو میخره...دوست داره بقیه بگن که چقدر خرج کرده...نشون که خواست برام بگیره یه چیزی رو انتخاب کرد که هم سبکش کلاسیک بود و هم خیلی گنده بود... من دوست نداشتم و خیلی اصرار کردم که اینو نمیخوام ولی قبول نکرد. قبل از عروسی ها هم منو قسم میده که طلاهاتو بپوشیاااا. من هربار بدون رغبت اون انگشتر رو میپوشم. اصلا خوشحالی من براش مهم نیست فقط دوست داره تو چشم باشیم... 

زنگ بزن کلی تشکر کن بعد بگو هر وقت رفتین منم ببرین

همسرم هم همینو گفت اما سلیقه هامون زمین تا آسمون باهم فرق داره میترسم باهاش برم بحثمون بشه...اونم که وحشتناااااک زودرنج

سلام عزیزم نوه اول نکنه که ذوق داره ببین گلم چون ناراحت نشن بگو مامان میدونم نوه تون ذوق دارین براش ...

ممنونم عزیزم بهشون میگم ان شاءالله❤️

خب خودتون میتونین بخرین؟ یا مادرت؟

آره خودمون میتونیم ولی میترسم اون زودتر دست به کار بشه

به ذهنم رسید که جنسیت رو یکی دوهفته دیر تر بهشون بگیم تو این مدت سیسمونی بگیریم نمی دونم فکر خوبیه یا نه

ممنونم عزیزم بهشون میگم ان شاءالله❤️

فدات عزیزمی خودت اصلا ناراحت نکن بزار بخره ولی به شوهرت بگو باهاش، صحبت کنه هنوز ماه دومی تا اون موقع یک سیب بندازی هوا صدتا چرخ میخوره یهو دیدی پشیمون شد 

بشین سرجات دختر با این گرونیا از خداتم باشه خدا شانس بده نگران نباش الان همه وسالا خشگلو کیوتن رنگشو ...

اخه من خیلی ذوق دارم واسه خرید وسایلاش😢

آره خودمون میتونیم ولی میترسم اون زودتر دست به کار بشهبه ذهنم رسید که جنسیت رو یکی دوهفته دیر تر بهش ...

بگو شوهرت بگه خودمون میخوایم بخریم شما زحمت نکشین

طرحشو مثلا مریم (اسم شما) از قبل بارداری انتخاب کرده میخوایم بریم اونو بخریم

آره خودمون میتونیم ولی میترسم اون زودتر دست به کار بشهبه ذهنم رسید که جنسیت رو یکی دوهفته دیر تر بهش ...

دیرتر بگو یاهم برو یک سری چیزا بخر بعد باقیش برو با مادرشوهرت بخر عزیزم از الان نشین غصه بخور ب فکر فندوق کوچولو باش گناه داره ان شاء الله باب دلت برات خرید کنه

2810