2777
2789
عنوان

فرزند دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 20 پست
منم واقعاً تو دوراهی بزرگی ام از لحاظ مالی بالاپایین میشیم اخلاق شوهرم خوب و بد میشه از طرفیم دخترم ...

من خودم اومدم تجربه بگیرم ولی یه چیزی بگم من واقعا حسرت میخورم ک چرا تواون سن دست دست کردم بچه وقتی هی میگ تنهام داداش میخوام آبجی میخوام ادم یاد اون دست دست کردناش میفته عذاب وجدان میگیره الان اگه ب وقتش میاوردم هررو هم بازی بودن

منم واقعاً تو دوراهی بزرگی ام از لحاظ مالی بالاپایین میشیم اخلاق شوهرم خوب و بد میشه از طرفیم دخترم ...

ولی این نظرو دارم ک‌خانواده چ ۳نفر چ ۱۰ نفر موقه بالا پایین شدنا باهمن سختی ب همه میرسه خانواده ای ام ندیدم ک بدون بالا پایین شدن زندگی کنن هروقت بیاری سختی هس دعوا هست راحتی و اخلاق خوبم هست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم اومدم تجربه بگیرم ولی یه چیزی بگم من واقعا حسرت میخورم ک چرا تواون سن دست دست کردم بچه وقتی ...

من از دوسالگی بچم میگم دومی رو بیاریم شوهرم قبول نمیکنه منم میترسم زور کنم چون تنهام شوهرم صبح تا شب سرکاره خودمم افسردگی دارم میترسیدم کم بیارم 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره 
من از دوسالگی بچم میگم دومی رو بیاریم شوهرم قبول نمیکنه منم میترسم زور کنم چون تنهام شوهرم صبح تا شب ...

افسردگیتو درمان کن من ک کلا ادم بیخیال و هرچه پیش آید خوش آیدی هستم 

افسردگیتو درمان کن من ک کلا ادم بیخیال و هرچه پیش آید خوش آیدی هستم

منم اونحوری بودم بعد خیانتی که تو اوج اعتماد دیدم کلا دیدم به زندگی عوض شد 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره 
منم اونحوری بودم بعد خیانتی که تو اوج اعتماد دیدم کلا دیدم به زندگی عوض شد

اوه نمیدونم چی بگم ولی فک‌میکنم ارزششو نداره ک بخاطر اشتباه یکی دیگ روح و روان خودتو خرج کنی بیخیال