2777
2789
عنوان

فرزند دوم

117 بازدید | 20 پست

سلام دخترم ۷سالشه کلاس دوم من تا بتونم بچه دوم بیارم کلاس سوم میره و حس میکنم فاصله سنی زیاد میشه خیلی پشیمونم ازاینکه زودتر نیاوردم بنظرتون این تفاوت سنی زیاد نیست؟بچه ها ب درد هم میخورن هم بازی میشن همو درک میکنن؟

اصلا بااین فاصله سنی بیارم یا کلا رو تک فرزندی بمونم؟دخترم خیلی غصه ی تنهاییش رو میخوره از طرفی از پیرشدن منو باباش خیلی میترسه و حرفش ک مبشه یا بهش فکر میکنه گریه میکنه و میگه نمیخوام بشنوم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اول شرایطت رو بسنج 

پول داری اخلاق ش.هرت خوبه دست بزن نداره خیانت نمی‌کنه حال روحیت خوبه یخچالت همیشه پره 

بعد فکر دومی باش 

شاید الان بدرد هم نخورم اما تو بزرگسالی خوبه تنها نمیمونن

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره 

دختر بزرگم سوم بود که دومی دنیا اومد اصلا به درد هم نمیخورن بزرگه الان برا کنکور میخونه کوچیکه میخواد بازی کنه اسباب بازیاش بریزه فیلم ببینه مزاحم بزرگه اس اصلا یه وضعی اگه تحمل اینا رو داری بیار 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
اصلا بااین فاصله سنی بیارم یا کلا رو تک فرزندی بمونم؟دخترم خیلی غصه ی تنهاییش رو میخوره از طرفی از پ ...

حس کردم یکم دخترت لوس و ضعیفه سعی کن قوی بارش بیاری مستقل بودن رو بهش یاد بده 

حس کردم یکم دخترت لوس و ضعیفه سعی کن قوی بارش بیاری مستقل بودن رو بهش یاد بده

خیلی مستقله ولی خوب اره لوسه چون از هردوطرف خانواده منو همسرم تک نوه س و توجه زیادی بهش هست ولی همینم‌باعث تنهاییشه البته بچه ای دورش نیس هیچوقت فقط ماییم

خیلی مستقله ولی خوب اره لوسه چون از هردوطرف خانواده منو همسرم تک نوه س و توجه زیادی بهش هست ولی همین ...

اگر از زندگیت راضی هستی و شرایط مالیت خوبه حتما بیار 

دختر من الان ۱۲ سالش شده اونقد احساس تنهایی میکنه 

عشق به خودتان شما را خودخواه نمی کند. شما را غیرقابل تخریب می کند 🤍🌱
خدا حفظش کنه ولی اگ برگردی عقب بازم میاری؟

قربونت برم 

بله حتما کاش برمیگشتم عقب با فاصله کم و تن سالم حتما 3تاش میکردم😂اصلا دومی یه اخلاقایی داره که نمیشه ازش گذشت اینقدر تو دل بروعه فکر کن چندتا بچه با اخلاقای متفاوت رو مدیریت کنی که عاشق همدیگن تصویر قشنگیه مخصوصا بتونی بهشون برسی عالیه تا دیر نشده دست بجنبون

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

اول این مشکل رو حل کن چون بعدها به مشکل میخوری (به‌خاطر افسردگی بعد زایمان و .... اینا میگم به مشکل میخوری)

مشاوره برو اگه همسرت میاد اونم ببر 

قربونت برم بله حتما کاش برمیگشتم عقب با فاصله کم و تن سالم حتما 3تاش میکردم😂اصلا دومی یه اخلاقایی د ...

وای من واقعا عاشق خانواده پرجمعیتم اخلاقم یه زن سنتی امروزیه ک دوس دارم دورم پر بچه باشه و وقتم ب خونه داری و بچه داری بگذره لذت میبرم حیف ک تواین دوره زمونه نمیشه🥲

اول این مشکل رو حل کن چون بعدها به مشکل میخوری (به‌خاطر افسردگی بعد زایمان و .... اینا میگم به مشکل ...

همسرمن اخلاقش شکر خدا جوری نیست ک بخواد اذیت کنه یادرک نکنه کمی از لحاظ مالی بالا پایین میشیم ک بخاطر مملکته بخاطر همینم تاالان دست نگه داشتم

وای من واقعا عاشق خانواده پرجمعیتم اخلاقم یه زن سنتی امروزیه ک دوس دارم دورم پر بچه باشه و وقتم ب خو ...

منم همینطور ولی به قول شما الان زندگی ها نمیچرخه بشه شلوغ بشین 

همسرمن اخلاقش شکر خدا جوری نیست ک بخواد اذیت کنه یادرک نکنه کمی از لحاظ مالی بالا پایین میشیم ک بخاط ...

منم واقعاً تو دوراهی بزرگی ام 

از لحاظ مالی بالاپایین میشیم اخلاق شوهرم خوب و بد میشه از طرفیم دخترم تنهاست چهارسالشه از آینده اش میترسم 🥺